Mit jelent, ha agresszívet álmodom?
Juj hát ez aztán az álom.Hála istennek én ilyet nem álmodtam csak olyat hogy engem akartak megölni :)
Ha gyerek vagy akkor ne nézzél annyi horrorfilmet! és nem álmodsz ilyeneket.
ezt egy pszichológustól kéne megkérdezned.
nem azért mondtam mert őrültnek tartalak de ő megtudja mondani hogy mitől vannak ezek az álmok.
Én 1-szer álmodtam ilyesmit! Nagyon nagyon dühös voltam, nem tudom mire, csak úgy dühös és egyszer csak átváltoztam valami izé sárkányszerüségre és tovább tomboltam, aztán felébredtem és még mindig ideges voltam egész délelőtt!
Akkor sok problémám volt a b.nőmmel, soha nem értette meg az álláspontomat, vagy nagyon megsértődött, emiatt már nem is mondtam neki hogy én mit gondolok!
Szerintem az ilyen agresszív viselkedés az álmokban azt jelentheti hogy magadban folytod a dühödet ami heteken keresztül is felgyülemlik benned!
Ha ez a helyzet, tényleg van valami nagyon zavaró, dühitő dolog a környezetedben akkor beszéld meg valaki, ad ki magadból, mesélj el neki mindent ami zavar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!