Mit gondoltok a szellemekről?
Én hiszek bennük.van is 1-2 szellemtapasztalatom.Idéztetek már szellemet?Valami tapasztalat?H.lye válaszokat nemkérek!Tulajdonképpen mit tudtok róluk?Linkeljetek vmi jó oldit róla!Köszke
14/L-amúgy
Szerintem nincsenek. Természetesen bizonyítani nem tudom, ahogy az ellenkezőjére sem láttam még bizonyítékot. Szerintem, akik nem hisznek a szellemekben, azok nagyon nem hisznek bennük, és nem is véletlenül. Valószínűleg nem ok nélkül "látnak szellemeket", akik hisznek bennük, akik meg nem hisznek bennük, azok nem véletlenül nem látnak.
Szóval... értitek :)
17:21-nek
Miféle rossz tapasztalataid voltak? :o
Szellemeket látni=hallucináció. (Elég sok olyan betegség van, aminek velejárója a hallucináció, vallási élmény átélése ilyesmik)
Jobb esetben. Rosszabb esetben csak szimpla nagyotmondés.
19:45 vagyok.
Nem a véleményedet, hanem a tapasztalataidat kérdeztem, bár gondoltam, hogy azokat nem fogod velünk megosztani valamiért :)
Engem hülyének nézhet bárki, megvethet bárki miatta, nem érdekel, én nyiltan vállalom, hogy hiszek bennük, sőt. Szerintem láttam is szellemet. A házban, ahol lakunk (ebben a házban haltak meg a nagyszülők) minden karácsonykor és november 1-én meglátogatnak a nagyszüleim. Érzem a közelségüket, és most 2009 dec 24-én is feküdtem az ágyon a fát néztem hogy milyen szép, és egyszer csak elsuhant egy "fehér, ember nagyságú árny". Persze nem muszáj hinni nekem. De van még egy furcsa tulajdonságom. Megérzek, megálmodok bizonyos dolgokat. Ha valaki gondol rám, ha valami történni fog, ha valaki telefonálni fog stb, és Pl. (ez többször előfordult) Jézussal álmodtam, meghalt egy közeli rokon (3személy halála előtti éjjen álmodtam Jézussal).
Nyugodtan nézzetek lököttnek, de ha valaki hasonló cipőben jár, vagy tud rá magyarázatot, felvehetné velem a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!