Amugy nincs, hacsak az nem nevezehtő annak, hogy bizonyos mértékben megálmodom hogy mi fog velem történni...
De csak ritkán, és mikor belekerülök abba a vadiúj szituba dezsavű érzésem van, mintha már megtörtént volna velem, de az lehetetlen, hiszen tök új a dolog.
Nem konkrét mozifilmet látok, hanem csak néhány képet...
2010. jan. 2. 22:26
2/12 anonim válasza:
Iszonyatosan büdöseket tudok szellenteni.
2010. jan. 2. 22:43
3/12 anonim válasza:
Képes vagyok a napsugarakat a testemmel átalakítani árnyékká XD
2010. jan. 2. 22:49
4/12 anonim válasza:
Akármilyen sört el tudok tüntetni a dobozából vagy az üvegéből anélkül, hogy ehhez bármilyen varázsigére szükségem lenne.
2010. jan. 2. 22:52
5/12 anonim válasza:
le tudok menni alfa szintre alvás nélkül.
2010. jan. 2. 22:57
6/12 anonim válasza:
Érdekes, ritkán én is megálmodom, hogy mi fog történni.
Ugyanígy , képszerűen.
:O
2010. jan. 2. 23:17
7/12 anonim válasza:
Képes vagyok az akaraterőmmel és a végtagjaim segítségével tárgyakat mozgatni. Ha nagyon szükséges, akár a fejemmel, vagy a seggemmel is tudok tárgyakat mozgatni. -Persze ezek csak akkor különleges adottságok, ha a föld teljes élővilágához viszonyítjuk őket. ;)
És képes vagyok akkora baromságokat mondani, hogy nem tudod eldönteni: nevessél, vagy sírjál. :)
2010. jan. 2. 23:31
8/12 anonim válasza:
Alfa szintre lemenni alvás nélkül az nem különleges képesség.
2010. jan. 3. 10:39
9/12 anonim válasza:
érzékelem a túlvilágot,és a szellemeket..ez van..kommunikálni nem tudok velük,és látni sem látom..
2010. jan. 3. 12:15
10/12 anonim válasza:
Én előre meg tudom mondani a dolgokat :D komolyan nem egy ilyen élményem volt már. és amiket előre meg mondok annak a 99,9% bejön:D Persze ez is korlátolva van, ugyanis ha nagyon viccesen veszem és pl most hülyeségből mondanék valamit az nem lenne úgy, ezek az érzések spontán jönnek nálam:D szerencsére egyre gyakrabban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!