Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerinted oda való vagyok?

Szerinted oda való vagyok?

Figyelt kérdés

Sportszervezőre szeretnék menni Pécsre. 18 éves vagyok.

Téged kérdeznélek, mint kívülálló, hogyan látod...

Szóval imádok futni, minden nap 6.5 km-t futok, ha a rossz idő miatt nem mehetek, majdnem sírógörcsöt kapok, úgyhogy lépegetőgépezek.

Az egészség a legfontosabb nekem: hányingerem van a tortától, édességektől, sütitől, tésztától, kenyértől, meg attól, amiben olyan van amit nem ismerek pl: adalékanyagok, E,színezék, ízfokozó, ja meg a cukor.

Mindenkinek papolok emiatt, milyen egészségtelen, aztán vagy meghallgatnak, vagy nem. Nem szeretem nézni, hogyan teszik magukat tönkre azemberek a kajában lévő mérgekkel.

Karácsonykor alap, hogy nem eszem meg a sütiket. ha hozzájuk érek, rögtön kezetmosok:D de ez komoly.

Szeretem a sportokat, tényleg naagyon szeretek futni. de szeretem a többit is. a lényeg hogy mozgás legyen.

légyszi ne üvölts le. csak véleményt kérek:)

2010. jan. 2. 10:16
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Amit leírtál, abból csak az derül ki, hogy nárcisztikus, beképzelt, és mániákus vagy. Hogy jó menedzser lennél-e? Az ebből nem derül ki.
2010. jan. 2. 10:51
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Mindebből az jön le, hogy mániákusan írtózól minden mesterséges édességtől meg cukortól és boldog-boldogtalannak hangoztatod is ezt és mániákusan futsz... Ettől miért lennél te jó sportszervező??? Ez így... hát... :S
2010. jan. 2. 11:15
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
egy sportszervezőnek nem az lenne a dolga hogy naponta fut az alkalmazottaival 20 km-t hanem pl egy város önkormányzatában üldögél az irodában telefonálgat stb. hogy megszervezze a város iskoláinak, egyesületeinek a sporttevékenységét
2010. jan. 2. 11:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Amit elmondtál, abból nekem az jött le, hogy az alapjaid mindenképpen megvannak hozzá. Ha kedvet érzel a sportszervezői pályához, szeretnéd ezt csinálni, akkor vágj bele nyugodtan, próbáld meg! Több értelme van, mint elkezdeni egy másik szakot amihez se kedved, se tehetséged, aztán kibukni két félév után.
2010. jan. 2. 12:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehetsz éppen jó sportszervező, de a leírásodból ez egyáltalán nem derül ki.

Az írtózásod a édességektől betegesnek tűnik, olvass utána és meglátod, hogy cukrot enni nem feltétlenül káros, sőt...

Az adalékanyagok között pedig van ami tényleg nem egészséges, van ami azonban kifejezetten igen, pl a vitamonoknak is van "E" kódja (a C vitamin azt hiszem az E100, de nem tudom fejből).

Rendszeresen futni jó dolog, de a rossz idő miért tart vissza? Hóban vagy esőben is remekül működik, nem vagy te cukorból :) .

Ha tájékozottabb akarsz lenni akkor inkább beszélj valakivel aki már oda jár, kérdezd meg miket és hogyan tanulnak, illetve hogy milyen munkákra vannak esélyeik. Akkor jobban látni fogod, hogy neked való-e a dolog. Sok sikert!

2010. jan. 2. 12:31
 6/8 A kérdező kommentje:
jesszus, inkább nem is válaszolok. teljesen félreértettetek.
2010. jan. 2. 15:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Nade mind az öten? Nem lehet, hogy inkább újra kellene fogalmazni a kérdésed?
2010. jan. 3. 02:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor talán fogalmazz érthetően, lehet nem a válaszolókban van a hiba...
2010. jan. 3. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!