Történelemmel való elhelyezkedés?
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a történelemmel hogyan lehet elhelyezkedni? Milyen munkákat lehet vele szerezni?
Olyan munkát szeretnék, amit élvezek is, és a történelem pont ilyen... egyszerűen imádom, már 3.év elején meg volt az emelt szintű érettségim belőle...
csak az a gondom, ha ebben az irányban tanulnék tovább, akkor nem tudom milyen munkám is lehetne...oktatni nem szeretném, [abba beleőrülnék, és nem is szeretem a gyerekeket] szóval akkor mit tudok vele kezdeni?:D
A régészekre nem hiszem ,hogy nagy szükség van idehaza...
Tudnátok pár tippet adni? esetleg illetékes..ti mit választottatok, bejött e nektek?[azért a fizetés sem lenne rossz, ha jó lenne]
Válaszokat előre köszönöm!
sajnos nem sokat érnek szerintem, nekem egy töriszakot végzett barátom azt mondta, hogy kb 10 évben egy ember tud befutni, mint régész...persze nem tudom, hogy ez mennyire reális.
egyébként én a helyedben pl beiratkoznék jogra, elég sok törit tanulnak és rájöhetsz, hogy pl melyik terület érdekel a legjobban, amellett ha ügyes vagy, párhuzamosan végezhetsz töri szakot is...ha a törivel nem tudsz elhelyezkedni még mindig ott van a jogi végzettség :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!