Milyen képességek léteznek? Számba lehet ezeket venni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 18:03
2/4 anonim válasza:
Nekem van pl. olyan képességem, hogy nem használom a "hegeszt" szót a "forraszt" helyett. Illetve képes vagyok polaritáshelyesen berakni egy elemet/akkut a helyére. Ezen kívül tudok okosan nézni, így mindenki azt hiszi, hogy érdekel, amit mond. Ja és tudok csukott szemmel teljesen sz*r paprikás csirkét főzni.
3/4 anonim válasza:
Szerintem a lehetőségek száma végtelen.
Sőt megszámlálhatatlanul végtelen.
Gondolok itt arra hogy tudok valamit csinálni és fél lábon állva is meg közben brekegve stb.
4/4 A kérdező kommentje:
alapképességek! Nem kombinált.
Mi a legfontosabb pl. egy állás megszerzéséhez, független az állás típúsától, de leszögezve, hogy emberekkel kell majd dolgozni.
Pl. az oly sokat emlegetett és hitelességét vesztett jó kommunikációs készség, kreatívitás aminek eredeti megfogalmazásától már a legtöbb hr-esnek hányingere lehet.
2014. jún. 3. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!