Tudnátok mondani valami jó biológiai kísérletet?
Figyelt kérdés
Kellene készítsek háziba egy ppt-t,amelyben egy kísérletet kell bemutatni,egy olyant amit otthon meg lehetne valósítani.
A lényeg,hogy nem kell magát a kísérletet elvégezni csak az a lényeg,hogy elvégezhető legyen az itt rendelkezésünkre álló anyagokkal is.Mondjuk az a gond,hogy képeket is kell tenni bele de azt a neten kapok ha tudok :D
Előre is köszi!
2014. máj. 24. 20:19
1/8 Tengor válasza:
Penész tenyészet. Tejtermék savanyítás.
2/8 anonim válasza:
nem tudom mi az a ppt,és hanyadikos vagy. :(
De csirke csöves csontját raktad már sósavba,kb 1 éjszakára?
3/8 A kérdező kommentje:
1. Írnál részletesebben róla,hogy hogyan és mivel?
2014. máj. 25. 09:28
4/8 Tengor válasza:
Ne legyél már ennyire önállótlan!
Felbontasz két doboz tejfölt, az egyiket kiteszed a napra, a másikat a hűtőbe és összehasonlítod a változást fél naponta.
Ugyan ezt megcsinálhatod musttal is, csak más lesz a végeredmény.
5/8 A kérdező kommentje:
Oké,köszi nem vagyok önállótlan de nem kaptam semmit neten penésztenyészetről :D
2014. máj. 25. 11:49
6/8 A kérdező kommentje:
Ja amúgy 2. a ppt PowerPoint-ot jelent :D
2014. máj. 25. 11:49
7/8 A kérdező kommentje:
Amúgy egy keveset írnál arról,hogy miért penészedik meg a nap hatására?
2014. máj. 25. 20:07
8/8 Tengor válasza:
Nem vagyok biológus, a konyhanyelvhez meg most nincs kedvem. Annyit súgok, hogy nem a nap, hanem a hő és nedvességhez van köze. Google!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!