Edward Cullen ® kérdése:
Mi lehetett a fényesség amit láttam 5 éve?
Figyelt kérdés
Egszer a számítógép előtt ültem, teljes csönd volt kint , se vihar , se-semmi, és egyszer csak kikapcsolt minden elektromos berendezés és hatalmas fényesség volt 4-5 másodpercig. Pont kinéztem az ablakon és láttam egy mértanilag teljesen szabályos fénysugarat ahogy lemegy a földbe , és elég közel volt ahogy láttam , még se volt hangja. se dörgés , semmmi. Nem lehetett villám. És a szüleim is észlelték mert itthon voltak. Nem akarok semmire asszociálni de arra gondoltam ,h lehet egy nagyon messzi hiper nova robbanás volt amit csak itt lehetett érzékelni. Szerintetek? Valaki látott már hasonlót?2009. dec. 29. 20:58
21/26 A kérdező kommentje:
köszi legalább ti normálisan vlaszoltatok :nem tudom mi volt 1-2 km re lehetett először villámnak hittem de se eső se vihar nem volt, ami lecsapott a földbe olyan volt mint 1 villám csak teljesen egyenes és sokkal nagyobb volt az átmérője, nem kísérte hangjelenség viszotn nagyon nagy fénye volt , 4-5 másodperce nappali világosság lett , és nem csak én láttam hanem többen is csak senki nem beszélt róla...és először elment az áram aztán rá 2-3 másodperce lehetett észlelni a dolgot...én nem utalok semmire fogalmam sincs mi volt ezért kérdeztem...
2009. dec. 31. 10:17
22/26 anonim válasza:
A leírás alapján valami olyasmi történhetett, hogy egy pozitív villám ("száraz villám") megcsapott valami elosztódobozt vagy távvezetéket és ettől ment el az áramszolgáltatás.
23/26 anonim válasza:
Egyre kerekebb lessz a story :D De még nem jogvédett ugye?
25/26 anonim válasza:
"Egyre kerekebb lessz a story :D De még nem jogvédett ugye?"
hihi :]
26/26 A kérdező kommentje:
de ez már jogvédett..XD
2010. jan. 4. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!