Edward Cullen ® kérdése:
Mi lehetett a fényesség amit láttam 5 éve?
Figyelt kérdés
Egszer a számítógép előtt ültem, teljes csönd volt kint , se vihar , se-semmi, és egyszer csak kikapcsolt minden elektromos berendezés és hatalmas fényesség volt 4-5 másodpercig. Pont kinéztem az ablakon és láttam egy mértanilag teljesen szabályos fénysugarat ahogy lemegy a földbe , és elég közel volt ahogy láttam , még se volt hangja. se dörgés , semmmi. Nem lehetett villám. És a szüleim is észlelték mert itthon voltak. Nem akarok semmire asszociálni de arra gondoltam ,h lehet egy nagyon messzi hiper nova robbanás volt amit csak itt lehetett érzékelni. Szerintetek? Valaki látott már hasonlót?2009. dec. 29. 20:58
12/26 anonim válasza:
sztem olyan fények voltak amik a rejtélyek városában
14/26 anonim válasza:
egyébként ez miért most jutott eszedbe ha 5 éve volt?:D
15/26 anonim válasza:
Lehet átmosták az agyát és most térnek vissza az emlékek amiknek nemkellene.
16/26 A kérdező kommentje:
köszi , a 4. jó volt lehe t,h száraz villám volt :D Am nem volt 5 éve még netem :S Jah és nem feltételeztem ,h UFO volt nem vagyok olyan GYP-s UFO hívő. és és a vicceskedő sötét gyalogok meg megnézhetik itt , hogy mi is az a hipernova: [link]
köszia válaszokat . na cs
2009. dec. 30. 11:52
17/26 anonim válasza:
Az U.F.O. egy angol rövidítés, ami azt jelenti hogy:Azonosítatlan Repülő Tárgy
18/26 A kérdező kommentje:
de omg...ti páran most tényleg annyira okosnak hiszitek magatokat? csak általánosításnak szántam. képzeld tudtam ,h aztjelenti ,h Azaonosítatlan Repülő Tárgy és képzeld még az angol jelentését is tudom Unidentified Flying Object, na ehhez mit szólsz? Annyira bírom ,h ilyen szánalmas egyének szórakozásból írkálnak ide be, nem magatokból kell kiindulni, komolyan mondom a regisztrációnál egy IQ tesztet is ki kéne tölteni. Tuti ,h nem irkálhatnátok be ide.
2009. dec. 30. 19:11
19/26 anonim válasza:
Én is gömbvillám/szárazvillámot mondanék ;) vagy felfedeztél egy új jelenséget :D
20/26 anonim válasza:
A száraz villám hangos, konkrétan jóval hangosabb, mint egy átlagos villám, lévén sokkal erősebb.
Szerintem itt valamilyen elektromos zavar volt, pl. leszakadó vezeték, szigetelésekre rászálló madár stb.
Vagy lehetett akár nagy távolságban lecsapó villám is, a dörgést egyszerűen nem hallottad, de elektromos zavart okozhatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!