Hány db Haarp központ van Magyarországon összesen?
Nincsenek haarp központok.
Egy ionoszféra kutató állomás van, alaszkában. Pont, vége.
Az összes többi nettó marhaság, ahogy van.
A Te válaszaidat igen sokan értékelik, de ezzel az utolsó hozzászólásoddal ne haragudj, de nem vagyok megelégedve.
Azt mondod, hogy nincsenek a Világon Haarp állomások, csak egy Alaszkában?
Igen v nem?
A történetük nem nyilvános, nem lehet sehol sem elolvasni.
vs
A létezésük "köztudott".
Nem érzed az ellentmondást, kérdező? :)
Ez a Haarp cucc még az ufós sztoriknál is gyengébb, mert nincsenek állítólagos "szemtanúk", akik láttak már állomás(oka)t jóóóó messziről, vagy esetleg jártak ott...
Ui.: Most pedig bevallom, hogy nekem is van itthon egy; és a tegnapi vihart és a mai esőt is én csináltam. :D
Igen, sok konteós számára, akiknek még az problémát okoz, hogy vajon a felhők miből vannak :)
Amúgy: a HAARP-nál vannak nyílt napok (bár speciel most tulajdonos váltás miatt télig be van zárva, nem üzemel) így nyugodtan elmehetsz megnézni. Sőt, ha van olyan projected, még kutatásokat is végezhetsz ott, bizony!
Szóval maradjunk csak a valóságnál: HAARP Alaszkában van. Tudományos kutatásra használják. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!