Kicsit segíts légyszi a továbbtanulásban (?
Figyelt kérdés
Szabad bölcsészet: filozófia vagy vallástudomány, magyar, esetleg anglisztikára mennék. Mi lehetek, ha ezek egyikére megyek? pl ha magyarra megyek, mit kell csinálnom? Diplomáznom kell magyarból? És muszáj letennem a tanári végzettséget? (gyakorlóiskolába is járok, ahol olyan fiatalok is szoktak minket tanítani, kik magyaron vannak az egyetemen. Azért tanítanak, h meglegyen a tanári végzettségük. Muszáj majd nekem is ezt tennem?2009. dec. 26. 11:05
11/11 anonim válasza:
Hát akkor zűrös lesz :D
Mondjuk nem tudom mit lehet utálnia természettudományokon.
Természetvédelemmel kapcsolatos pl a környezetmérnöki szak. Szerintem annak még mindig több értelme van, mint az előtte felsoroltaknak. Ráadásul mindig újabb és újabb környezetvédelmi előírások, szabályok vannak, egyre nagyobb az igény az olyan emberekre, akik ezeket átlátják és értenek hozzá. Olvasgass utána, BME-n, PE-n van ilyen képzés tudomásom szerint. (BME-n tuti van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!