Lehet, hogy ez vmit jelez?
A magyarázat: véletlen hőmérséklet-ingadozás. Voltak ennél durvábbak is az évek során. lásd az adatsorokat:
A Föld eddigi "élete" során mindig hideg-meleg váltakozás volt. Felmelegedést jégkorszak követett, majd egy újabb felmelegedés. Most vagyunk egy felmelegedés végén. Persze minimális hatása van a globális felmelegedésnek, de az emberi tényező - bármennyire akarják túlbecsülni a nagyságát - nagyon elenyésző a Föld ilyen jellegű életében. A Föld előbb "teszi tönkre" az emberi életet, mint ember a Földet.
A negyven fokos hőmérséklet-ingadozás pedig tény, hogy rendkívüli, de nem minősül túlontúl abnormálisnak. Régebben is voltak hasonló ingadozások. Sok tényező tudja befolyásolni az időjárást, most így alakult.
Ezt nem Niribu meg nem a Maják ősi naptára okozza, hanem a természet. Így alakult most.
Amugy ha valami elteritene a Foldet a palyajarol, szerintem a muholdak palyaja mashogy tolodna el, ami miatt szetesne a kommunikacio vilagszerte. Eszrevetted volna te is... egyebkent ebben nem vagyok biztos, faradt vagyok most ilyenkor fizikazni...
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!