Mérgezik a levegőt (cikk, videó) vélemény?
"A megdöbbentő, hogy a legmérgezőbb nehézfémekkel támadják az emberi szervezetet. Mik ezek? Alumínium, cink, stroncium, bárium."
Már ez a mondat is jól jellemzi az ilyen weboldalak komolyságát.
VOLT MÁR A KÉRDÉS!
Mars az ezotériába!
És tanuld meg legalább a keresőt használni!
Ja, és olvasd el ezt is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..
Igen, mérgezik a levegőt. A széntüzelésű kályhákkal, az erőművek füstjével, a gépjárművek - így a repülőgépek - üzemanyagának égetési végtermékeivel, és még sok mással. Például azzal is, hogy nem takarítják az utcákat (mint régen), ezért porosak, amit a közlekedés, szél, stb. szétterít a levegőben, te meg asztmás leszel tőle.
De titkos összeesküvők nincsenek, se titkos repülőgépek direkt mérgezési céllal. Vannak viszont perverz emberek, akik örömüket (hasznukat is) lelik más emberek riogatásában.
"Igen mergezik a levegot direkt hogy megbetegitsenek es aki azt mondja nem az egy birka mint a legtobb ember."
Tehát az emberek azért ülnek autóba, azért szállnak fel tömegközlekedési eszközökre (buszra, repülőre), hogy direkt, készakarva megbetegítsék magukat és embertársaikat, ezáltal bevételt okozva a csúnya összeesküvő gyógyszergyáraknak?
Tehát amikor meglátogatom a távol élő nagymamámat Kiskunröcsögén, akkor nem szimplán el akarok oda jutni kényelmesen, hanem direkt, készakarva mérgezem a (gaz, szemét) szomszédomat, hogy neki rossz legyen (hehe), nem mellesleg elősegítem a kedvenc gyógyszergyáramat, mert úgyis részvényes vagyok benne. Közben bár én is mérgeződöm, de sebaj legalább a szomszéd is, és ráadásul egyre több a zsozsóm is. Aha, értem. ;)
"A vizet is mergezik nehogy azt hidd hogy nem fluriddal. Ez mind azert van hogy betegek legyenek az emberek es hogy vegyek a rohadt draga gyogyszereket."
Szinte látom magam előtt, amint az amerikai gyógyszergyárak titkos ügynökei James Bondot is megszégyenítve éjszakánként belopóznak a gellérthegyi víztározóba és különféle víztornyokba országszerte, és mérget szórnak a vízbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!