Mindenki azt mondja hogy 2012 -be a Maják azt jósolták hogy világ vége hol találhatok ilyen valós iratot?
a nem biztos,és a ha létezik,valamint a hátha igazak a mesék kifejezést használtam,nem pedig állítottam amit leírtam!szerintem igen is lehetséges akármi,mivel biztosan nem tudhatjuk!Ettől még nem vagyok az opniba való,hogy ilyet írtam!Csak nem szabad tagadni,amiben nem vagyunk biztosak!Mi van,ha igaz?Nem tudhatjuk,ezért nem is tagadhatjuk!Lehet hogy kitalálták,lehet hogy nem..miért nem vagytok kicsit rugalmasabbak ebben a szempontban?Ezt pont akkor tudhatjuk biztosan,amikor elérkezik az a perc!Addig bármit mondhatunk,de nem tagadhatjuk meg teljesen!Majd meglátjuk,nem?Miért nem tartjátok ezt egy helyes gondolatmenetnek?Ha egyszer kiderül valami,amit eddig tagadtatok kézzel lábbal,akkor meg csak néztek,mint borjú az újkapura,és végül ti juttok a psichiátriára,mert nem láttátok a csipet lehetőséget,nem gondoltatok bele a lehetséges létezésbe,és annyira bekakáltok,hogy összeomlik a lelkivilágotok,,és azt se fogjátok elhinni,amit a két szemetekkel láttok!Sok kitartást a gyógyszerkúrátokhoz!
Én ugyanis addig nem állítok,és nem tagadok semmit,amíg arról meg nem bizonyosodtam!Ettől nem tánoríthat el senki,sem a vallásos hívők,sem a racionális ateista emberek,sajnálom,hogy hülyének tűnök,de én legalább elgondolkozom mielőtt hiszek vagy tagadok bármit!
Igazad van, utolsó. Hiszen egy kib*szott meteor/kisbolygó/csillagkapu létezését nagyon könnyű letagadni. :DD
Egyébiránt a sok szektás már annyiszor jósolt világvégét, hogy lassan minden héten háromszor meghalhatnánk.
2012, leszállnak a nifelimek. hívek ezrei veszik őket körül, éltetik őket, tombolnak.
Nifelim király megkérdi a főminiszterét: "hé, nem azt mondtad hogy mostmár nem fán ugráló majmok, hanem természettudósok lesznek ezen a bolygón?"
Miniszter: "nem én mondtam, uram, valami pap jósolta meg otthon Nibirun"
Itt van erről egy cikk 1981-ből!
Már akkor is ezzel foglalkoztak,pedig akkoriban a 2000 volt a nagy világvége hírű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!