Mindenki azt mondja hogy 2012 -be a Maják azt jósolták hogy világ vége hol találhatok ilyen valós iratot?
Figyelt kérdés
Mert az én tudomásom szerint a Majáknak akkor ér véget a naptáruk és ok egy szóval se mondták hogy világ vége lesz .2009. dec. 23. 21:02
11/38 anonim válasza:
A maják nem jósoltak világvégét, csak a világvége-elméletek gyártóinak a belemagyarázása annak, hogy a maja naptár véget fog érni, de azt kihagyják, hogy ez csak egy időszak-korszak vége, az ő naptáruk hosszabb, mint a mi naptárunk, de mindig újraindul, akárcsak a miénk.
12/38 anonim válasza:
Világvége,világvége!!!!Nem vagyok már mai kislány, de negyven évvel ezelőtt is ezt hallottam, és még sem lett belőle semmi!Persze a világ is változik mint mi emberek. A természetnek is van körforgása. Számomra nekem akkor lesz világvége, ha örökre lehunyom a szemem!!
13/38 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__533539-..
14/38 anonim válasza:
Az ipari forradalom idejében a "tudósok" azt mondták nem lehetséges átlépni a 30 mérföldes sebességet, mert akkor elfogy a levegő, és megfulladnak az utasok a vonaton!
:D
15/38 anonim válasza:
A blikk recskarovatában minden második hétre megjósolja a világvégét az éppen akuális keleb.
17/38 anonim válasza:
Ajánlom az oldal alján a "Világvége 2012-ben?" részt. Abban le van írva, hogy a majáknak van még egy időegysége, az Analtun, aminek egy egysége 64 millió évet jelöl. Csakhát erről azok a drága jó pletykarovatok nem beszélnek, minek is...
18/38 anonim válasza:
Azt nem mondta mindenki, hogy ne higyj el minden hülyeséget?
A 2020. 20. hetéről szóló jóslatot ismered?
19/38 anonim válasza:
Ahogy írtad: a maják egy szóval nem mondják, hogy vége lesz a világnak. Ezt csak a szenzációhajhász sajtó kapta fel.
20/38 anonim válasza:
2000-ben is volt egy "világvége"!!!
Aszem lemaradtam róla :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!