Miért ez a sok 2012-es kérdés? (lent)
Figyelt kérdés
Épp ma olvasgattam erről, nem lesz világvége, csak egy uj korszak/ciklus kezdődik.Állitolag. A 2 pedig nem ugyon az.
5126 évvel ezelőtt is véget ért a naptár, még sem pusztult el a Föld.
Őszintén nem tudom én sem, hogy mit higyjek.Ezeket csak olvastam.
2009. dec. 22. 18:53
1/10 anonim válasza:
Mert készült róla egy idióta film.
Retafdog
2/10 anonim válasza:
nem a naptár végett,mert ezt már tudják,hogy a maja naptár csk újra számolja tizenkettes ciklusonként az időt,inkább a Nibiru az a bolygó,amelyik úgymond eddig hiányzott a naprendszerből,azt fedezték föl,ami közeledik,és nincs túl jó hatással a földre,de nem lessz semmi hiba,amíg el nem kezdik piszkálni mindenféle atommal meg istennyilával,mert az már tényleg veszélyes lenne..lehet valami spirituális szintlépés,vagy egy új dimenzió,a fene se tudja,de nem kell besz@rni,nem lesz vége a földnek,csak kicsit változik a világ,ami már lássuk be ráfért!!nézd meg a magyar paleoasztronautika oldalát,ott van mindenféle,keresd ki a Nibirut,és minden ott lesz,azt meg hogy ki mit hisz,döntse el magának!A NASA eddig is mindent erősen titkol és tagad,persze miért is mondaná el,hogy egy 26x akkora bolygó tart felénk..Ha ez igaz,és kiderül,mindenki pánikol,bűnöz és atomálló bunkert építene..így meg még el lehet tusolni az ügyet,ahogy az eddigi ufó dolgokat,és az eddig túlélt "támadások" sikeres elhárítását is.
3/10 anonim válasza:
Mert az emberek túl hiszékenyek
Darth Vader
4/10 anonim válasza:
egyébként 13-as ciklusonként számol újra
5/10 anonim válasza:
akkor igen,bocs nem tudom pontosan,így emlékeztem rá..
6/10 anonim válasza:
OFF: Ha bekövetkezne minek menekülni, védekezni, szétbombázni azt a r*h*d* bolygót. Lehet hogy más lények is élnek rajta, és lehet hogy a maják azt jósólták meg hogy egy másik civilizáció lép a történelembe. Nem tom mi lessz de hát ha meg kell halni akkor már miért ne!
8/10 anonim válasza:
Amugy most Te is egy 2012-es kérdést írtál kedves Kérdező, de ne zavarjon!
9/10 dóriyyi válasza:
Én nem hiszek a világvégében. Legalábbis nem 2012-ben!
10/10 anonim válasza:
Ilyen alapon, hogy véget ér a maják naptára, minden év december 31-én félnünk kell a viágvégétől, mert akkor meg a gergely-naptár indul újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!