Cicababa1 kérdése:
Mennyi ideig kell tanulni a katonasághoz? Lány vagyok, de szeretnék katona lenni mert megtetszett.
Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 19:41
1/7 anonim válasza:
mert megtetszettxDD
Mert a modellek is elvállalták 3 hónapra a tv-ben?
Ugyanmár.
Inkább tüntess a békéért, az jobban illik egy cicababához...
2/7 anonim válasza:
Lövészárokban,meg hölgyeké az elsőbbség!Én voltam katona,tudod milyen az amikor ököllel kell büntetésből(sport címszó alatt)nyomni a fekvőtámaszt teljes menetfelszerelésben,gázálarcban 10 km erőltetett séta után?Vissza felé meg cipelni a még a gépfegyvert a sajátodon kívül?Ugye nem!Ez csak a kiképzés!Utána jártam én is,hogy visszamegyek,de ezek a tesztek röhejesek!Neked az egyenruha tetszik,nem az hogy fejbe kell lőni valakit szívbaj nélkül!
4/7 anonim válasza:
Sajnos az a baj,hogy a férfiak beülnek a Tesco pénztárgéphez,vagy fagyit árulnak...,a nők meg katonásdit akarnak játszani,de éles helyzetben mi van?Emlékszel amikor azt hiszem az afgánoknál a női katona meghalt,mert ráhajtottak egy taposó gránátra?Fél évig az ország "gyászba" volt,hogy hogy merték megtenni ezt egy nővel?!Én úgy voltam vele,hogy ez ezzel jár!Olvasod Cica?Tettszik még mindig?Ott nincs kivételezés,hogy "én csak egy gyenge nő vagyok ne bántsatok"!Persze a történelemben volt sok női katona,de ők iszonyú fanatikusak voltak nem "mert megtetszett"!
5/7 anonim válasza:
Egyszer kiképzési baleset keretében, az egyik őrkutya letépte a kincstári nadrágom szárát.
Szerencsére bőrömet csak karcolta a fogacskája. Egy tündéri egyenruhás doktornő jódozta be a lábamat.
Igenis vannak nők a seregben.
Hogy mennyit kell tanulnod? Az attól függ milyen beosztásra pályázol.
6/7 anonim válasza:
De Kun Béla, de Kun Béla azt írta a levélbe:
Nem való a, nem való a puska a lány kezébe.
7/7 anonim válasza:
A történelem nem igazolta Kun Bélát. Kiképeztek lányokat mesterlövésznek, és megállták a helyüket. Például vizsgafeladat volt 250 méterről eltalálni egy kanalat.
Ajánlott olvasmány:
Zicherman István - Mesterlövészek - Anno Kiadó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!