Ez az emberkisérletről szóló történet igaz lehet?
Ez a történet természetesen nem igaz.
Már önmagában is baromság az egész történet, kezdve azzal, hogy ha egy tudós vizsgálni akar valamit akkor nem zár össze 3-4 embert, hanem külön-külön vizsgálja őket első körben.
Más részről a leírás egy horror-nonszensz és nyakig tele van ellentmondásokkal.
Egy részről nem lehet az emberről úgy "letépni, lesszaggatni" a bőrt, hogy a belső szervek látszódjanak. Az áldozatok minden különösebb gond nélkül elvéreznének. Más részről a test funkcióját vesztené. Pl. azt írja láthatóvá váltak a bordák alatt a szervek. Ehhez a bordaközi izmokat el kéne távolítani. Akivel ez megtörténik az nemes egyszerűséggel megfullad. Vagy azt írja a belek látszódtak: ehhez a hasfal izmait kéne eltávolítani. Akivel ez megtörténik az mozgásképtelenné válik. Ehhez képest a sztori szerint ezek a szerencsétlenek mégis emberfeletti erővel rendelkeztek, ami nettó hülyeség.
jah.. én a második oldalnál nem olvastam tovább XD
az előttem szóló pedig megadta a miérteket
Nekem is pont ezek miatt a dolgok miatt volt gyanús az egész sztori..
PL. szívét kitépte az egyik ember és még kiabált utána percekig vagy valami ilyesmi, annyira nem emlékszem, de ezért meg nem nyitom ezt a baromságot.
Bár sajnos azért valóságalapja biztos, hogy van..hallottam olyanról, hogy a lágerekben anno direkt nem hagyták aludni a foglyokat..
És szerintem ma is vannak emberkísérletek, csak titkolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!