3-29 Ezt mutatja az órám egy al-funkcióban, és nem változik napok óta. Ez mit jelent?
Nem az. Biztos vagyok benne, hogy nem az. Régebben néztem ezt a funkciót, akkor mást mutatott. 3-28 volt azt hiszem, de nem a dátumot jelenti. Szóval változik az, ritkán megy előre, de mit mutat?
Elég drága óra amúgy.
Mindent értek rajta, de ezt nem.

Öcsém, és mi honnan a rákból tudjuk?!
Nézd meg a kib$szott leírását...

RTFM. :D
Ha meg nincs meg, add meg a típust, ha te is keresed neten meg innen páran, meglesz.

nem tudok más nyelven, csak magyarul. itt vannalk a képek, amiről beszélek. a használati utasírás itt tárgyalja amiről írtam. a használati utasításban 6-30 a kijelzés, az óra fotóján 3-29. nem értem mit jelent és erre kattogok
arra is gondoltam, hogy ez egy dátumot jelez, amikor az óra beállítja magát a rádiójelek segítségével. mondjuk Magyarországon nem lehet ilyen jeleket fogni a rádiójelek mellett, de néha elmegyek Bécsbe és lehet, hogy akkor állt át ez az jel.
szerintem ez a száma:
WVA-470DE-2AVEF
Győrben vagyok, de március 29-én voltam Bécsben és amíg rakták a kamiont, szétnyomkodtam az órát.
néha olyanokat csinált kint, hogy az a radarállomás szimbólum felépült kis kockákból teljes egészében, de csak ha kijöttem a kamionból. amikor bent voltam, akkor csak a talapzata épült fel és a szára, tehát nem egészen. itt Győrben, csak a talapzata fele épül fel, tovább nem akar épülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!