Írnátok z végű igéket? Létszi!
Figyelt kérdés
2014. márc. 22. 14:44
11/12 anonim válasza:
@ 7.:
Néhányaknak nincs jobb "szórakozásuk", mint lepontozni minden választ. Ez megy már évek óta a GYK-n.
@ 10.:
1. Senki nem küldte el a kérdezőt a búsba, sőt, a többség azt válaszolta, hogy nem ciki szilveszterkor is matekozni.
2. A válaszaid közül egyetlen egyet pontoztak le, a másik kettőnél nincs hasznossági érték.
Tessék a kérdés, le lehet ellenőrizni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__51..
Nem óhajtok további vitát vagy párbeszédet, csak azért reagáltam, mert kicsit másképp emlékszel...
12/12 anonim válasza:
Semmi gond B.W.:).Nyugi én nem foglak lebuktatni semmivel!Én tavaly Július környékén regeztem,na de te?:)Legyen béke és jó lepontozást mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!