A belinkelt kérdésből kigyűjtve:
lyukaszt, hógolyózik, gomolyog, gömbölyít, hömpölyög, imbolyog, somolyog, sompolyog, viszolyog.
Plusz: bazsalyog, nyavalyog, pályázik, sulykol, süllyed, süllyeszt, gallyaz, mélyít, mélyül, viszálykodik.
Elég ennyi, vagy kérsz még? :)
Egyébként meg "légyszi" és "ly-os".
Tudom, az fog egyszer a sírba vinni... :(((
De ha megnézed, én kérdeztem, elég-e, a kérdező csak élt a lehetőséggel. Nekem jó kis agytorna, ő meg "okosodik", és lehet, hogy kap is érte valamit. :)
"Játékon kívül": bolyong, mosolyog, molytalanít, megbolygat, felbolydul, perselyez(ik), gömbölyödik, gombolyít, köpölyöz, molyol, pelyhesedik, pelyhesít, helyezkedik, helyesbít, helytelenít, furulyázik, gereblyézik, (meg)mételyez, korcsolyázik, gerelyezik, (kis)királykodik, rejtélyeskedik, lyuggat.
Jaja, én is észrevettem ám. Az élet apró örömei. :)
(Szóval a kérdező "rendes kislány", nem az a kis undok/bunkó, mint sokan, akik meg sem köszönik a segítséget, csak felháborodnak, hogy hogy meri valaki kritizálni a helyesírásukat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!