Ha kitalálok 1 új nem számítógépes játékot vagy írok 1 könyvet és azt elküldöm egy ügynöknek vagy játékgyártó cégnek akkor mi garantálja hogy nem nyúlják le az ötletem?
Valójában nem számítógépes csak az áll hozzá a legközelebb.
Bocs a helyesírásom igazoltan szar amúgy meg a helyesírás javító nem jelölt már ki semmit sem.
A fogalmazásom könyvnél egyértelműen másmilyen.
A korlátaim és hogy miben milyen vagyok az én dolgom a kérdés csak a védettségére szolt nincs szükségem vad idegenek véleményére.
Én azért nem dobnám a szemetesbe a "vadidegenek" véleményét, mert itt mindenkinek úgy tűnik, hogy igen amatőr vagy.
Tehát amit "feltaláltál", az valószínűleg már 50 éve létezik mind.
Ezért lenne érdemes legalább körülnézned, hogy mások hogyan csinálták.
Amúgy meg azt csinálsz, amit akarsz - csak nem jó dolog lenézni azokat, akiktől kérdezel és segítséget kérsz.
"Én azért nem dobnám a szemetesbe a "vadidegenek" véleményét, mert itt mindenkinek úgy tűnik, hogy igen amatőr vagy."
Egyszer sem találkoztunk, sose láttatok, nem tudjátok ki vagyok. Baromira jó ember ismerők lehetek ha csak ennyiből megítélitek és elítélitek az embereket. Gratulálok.
"Tehát amit "feltaláltál", az valószínűleg már 50 éve létezik mind."
Miért is lenne ez valószínű?
"Amúgy meg azt csinálsz, amit akarsz - csak nem jó dolog lenézni azokat, akiktől kérdezel és segítséget kérsz."
Nekem ez inkább úgy jött le hogy ti néztek el engem. Én nem nézek le senkit. Pusztán meg jegyeztem hogy a kérdés csak arra vonatkozott hogy hogyan védjem meg nem pedig arra hogy szerintetek jó-e az amiről egyáltalán semmit sem tudtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!