Honnan szerezhetnék be galandférget?
Gerinces állatok ürülékéből lehet szerezni, elsősorban disznó, birka, kutya, macska, marha ürülékéből. Nem árt egy jó nagyító sem hozzá, mert nem könnyű ráakadni.
Legnagyobb eséllyel szerintem külterjes állattenyésztéssel tartott állatok ürülékében lehet ráakadni, keress mezőn legeltetett juhnyájat vagy marhacsordát, és azoknak az ürülékében keresgélj. Esetleg erdőkben őz, borz vagy rókapotyadékban lehetne még viszonylag könnyen ráakadni.
Értem, köszönöm szépen. A baj az, hogy a belvárosban lakom és sajnos szabadon tartott állatokkal nem találkozom, illetve ismerősöm sincs, aki viszont igen. Az pedig elég furcsán nézhetne ki, ha becsöngetnék egy teljesen ismeretlen kertes házba azzal a szöveggel, hogy "Jó napot, Xy vagyok a macskája/kutyája ürülékét szeretném átkutatni galandférgek után."
Az esetleg lehetséges, hogy állatorvos tud nekem ebben segíteni, esetleg "eladni" is pár petét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!