Honnan szerezhetnék magamnak kereklevelű harmatfüvet?
Figyelt kérdés
Érdekelnek a növénykülönlegességek, szívesen tartanék ilyen növényt. Úgy tudom, a lápos helyeket szereti, és mivel van egy kisebb kerti tavunk, ezért azt hiszem, a körüményeket is elő tudnám teremteni. Tud valaki ilyet, hogy honnan szerezhetnék? (gondolom az nem működik, hogy kiásom, meg védett is azt hiszem).
Köszönöm!
2011. febr. 26. 20:12
1/5 anonim válasza:
A neten vannak komolyabb növényboltok, rendelj azokból! Vigyázz, a láp és a kerti tó között elég nagy a különbség, pl. vízkémia tekintetében, amire a harmatfű nagyon érzékeny. Nekem volt hosszúlevelű harmatfüvem szobában, kb. 2 hétig bírta. :(
2/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy védett-e, vagy sem.
3/5 A kérdező kommentje:
Védett. Ezért írtam, hogy nem tervezem kiásni.
2011. febr. 26. 21:23
4/5 anonim válasza:
Nem egy nagy durranás beszerezni/tartani.
Egy cserépnyi körülbelül 1000-1500 Ftba kerül egy ilyen növényekkel foglalkozó webshopnál.
5/5 anonim válasza:
Próbáld meg például itt, nekem eddig nincs rossz tapasztalatom velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!