Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miféle anyag lehet ez?

Miféle anyag lehet ez?

Figyelt kérdés
Gondolom, egy műanyag fajta.Elég puha, kicsit a pillecukorhoz tudnám hasonlítani tapintásra és kinézetre, bár annál valamivel keményebb, szilárdabb.Levegő vagy hőmérséklet változás hatására duzzad, vagy "mozog", tehát változtatja az alakját vagy tömegét(kisebb mértékben).
2014. márc. 19. 10:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Purhab?
2014. márc. 19. 10:33
 2/12 A kérdező kommentje:
Esetleg lehet purhab is, ha van olyan tulajdonsága, hogy száradás után lehet formázni.De nem tudom, mi lehetett ez.Még várok ötleteket.
2014. márc. 19. 10:36
 3/12 Wadmalac ***** válasza:

Honnan került elő?

Mert vannak hőre habosodó csomagolóanyagok, ütésvédelemre dobozkitöltésre használják, azok kb. úgy néznek ki, ahogy írtad.

2014. márc. 19. 11:20
 4/12 Wadmalac ***** válasza:
2014. márc. 19. 11:23
 5/12 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy álmomban láttam ilyesmit és kíváncsi vagyok létezik-e és ha létezik ilyen vagy hasonló, akkor mi lehet az?

Ez a valami nem tűnik szivacsos anyagnak, de hasonlóan viselkedik.Össze tudod nyomni, de de aztán visszanyeri a formáját, csak lassabban, mint a gumi vagy a szivacs.Az anyaga is másabbnak tűnik.

2014. márc. 19. 12:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Megálmodtál egy új anyagot,szabadalmaztasd:D
2014. márc. 19. 12:54
 7/12 Wadmalac ***** válasza:

Szunyapempő.

Te, álmodjál már nekem egy Lamborghinit.

2014. márc. 19. 13:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Miért szóljátok le?Hisz ha látnátok benne a lehetőséget,akkor ez sokat érne!"Levegő vagy hőmérséklet változás hatására duzzad",na ez mekkora lenne már ha ezt az anyagot egy szövetbe varázsolnád bele?Itt a tavasz,azt se tudja az ember mit vegyen fel,na de itt a megoldás!Hideg a hőmérséklet megdagad!Meleg van összezsugorodik!Azt mondom nem rossz "álom"!Az álmot élni kell,nem pedig az életet álmodni!Jöhet a szokásos lepontozás:)!
2014. márc. 19. 15:32
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem tudom, miért kell kapásból kinevetni az álmokat.Sokan kaptak már álmukban jó ötleteket.

Mondhattam volna azt is, hogy csak úgy kipattant a fejemből ez az elképzelés.Az gondolom, nem lenne nevetséges.

Azért jó lenne, ha erre járna egy vegyész is és mondana valamit.

2014. márc. 19. 18:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem vagyok vegyész,de én is ezt az anyagot keresem,na de hol?Gondolj az öltözködésre,állandó hőmérsékletet tudnál elérni vele!Ha mínusz 40 fok van,ha plusz!Ez egy hatalmas dobás lenne!
2014. márc. 19. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!