Lesz zombi apokalipszis?
Kialakulhat méghozzá a veszettség miatt erről még készült
Példa film is. és abban egy biológus elmondta hogy semmi kétség afelől hogy ne alakulna ki, és a Biblia is megemlít belőle egykét dolgot , és figyelj a biblia irt olyan dolgokat amik nemrég valósultak meg és most ez miért ne történne meg ????
Az utolsónak:
Megértem, mivel egy háborúban nem igen tudsz bármit is tenni túlélés szempontjából, mert rádbasznak egy bombát és a földé válsz egyenlővé, míg a zombi-inváziós elméletben kaszabolhatsz, és kiélheted gyilkoló vágyaidat.
A The Walking Dead-ben egy olyan betegségről van szó, amit minden élő hordoz, nem számít hogy hal meg, mindenképp átváltozik, kivéve, ha agyon lövik. Ha beáll a biológiai halál, vagyis kikapcsol minden agyi funkció, a betegség feléleszti az agytörzset, ami a létfenntartásért (állás, egyensúlyozás két lábon, mászás, fogás, harapás) felel úgymond, és mivel csak az agytörzs "él", az agy fájdalom központja nem működik, ahogy a homloklebeny (az "emberi én") sem. Szerintem lehetséges.
Nevezzetek őrültek, de én ezt várom. Inkább élnék egy posztapokaliptikus zombikkal teli világban, szabályok nélkül, mint ebben a világban, ahol minden szabály a gazdag gyökereknek kedvez, az átlag ember meg jóformán le van szarva. Szinte biztos vagyok benne, hogyha kitörne egy ilyen járvány, a gazdag gyökerek beülnének a limuzinjukba, irány a reptér, útközben meg elütnék az összes még élő átlagembert aki útba esik, csak mert megtehetik.
utolsó:
Csakhogy ez biológiailag lehetetlen, márcsak azért is, mert ha a szíved nem működik nem fog az agytörzs oxigént kapni. Ugyan ez lenne a benne lévő féreggel/baktériummal.
Nah meg akkor ott van a vérkeringés meg a tipikus zombi kinézet. (levágott kéz, toroknál elharapva, stb.. Még ha valahogy mozgásra is bírja a szívet az a cucc, lehetetlen lenne fenntartani, mivel elvérzik a zombi, ami után nem lesz mi oxigént szállítson és bekövetkezik az első része az irományomnak.
S ezt a kijelentésedet még lehetne egy csomó ténnyel cáfolni, de röviden; a zombik csak a fantázia részei maradnak, nem fognak hullák csoszogni az utcán. :)
Ki tudja :D
Most valszeg nem de 2030ban?
Nem tudjuk lesznek e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!