Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Lesz zombi apokalipszis?

Lesz zombi apokalipszis?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,és bevallom én félek a zombiktól.Mármint hogy egyszer tényleg lesz egy invázió.Léteznek,lehetnek?Olvastam arróla VUDU v milyen vallásról,ahol szolgaként használják őket...Na mind1, az USA foglalkozik az ilyen vírusokkal,ellenszerével,és nekem ebből annyi jön le akkor léteznek,mert ha nem léteznének nyílván nem kisérleteznének ilyenekkel.Valami értelmes választ szeretnék!

2014. márc. 14. 21:58
1 2
 11/17 anonim válasza:
56%

Kialakulhat méghozzá a veszettség miatt erről még készült

Példa film is. és abban egy biológus elmondta hogy semmi kétség afelől hogy ne alakulna ki, és a Biblia is megemlít belőle egykét dolgot , és figyelj a biblia irt olyan dolgokat amik nemrég valósultak meg és most ez miért ne történne meg ????

2015. aug. 12. 19:08
 12/17 anonim válasza:
A zombi apokalipszis most elmarad érdeklődés hiányában. Helyette 3.világháborút tartunk, 3-tól 7-ig, utána uzsonna. Bocsi ezt muszáj volt. :D amug, sztem az elképzelhető hogy valamiféle vírus kezd terjedni az emberek között és ennek olyan mellékhatásai lesznek, mint pl.: agresszivitás; különös, élettelen kinézet... Én személy szerint jobban félek egy háborútól... Remélem segítettem! ;)
2016. dec. 8. 12:55
 13/17 anonim válasza:
80%

Az utolsónak:

Megértem, mivel egy háborúban nem igen tudsz bármit is tenni túlélés szempontjából, mert rádbasznak egy bombát és a földé válsz egyenlővé, míg a zombi-inváziós elméletben kaszabolhatsz, és kiélheted gyilkoló vágyaidat.

2016. dec. 18. 18:16
 14/17 anonim válasza:
Khm utolsó hogy ha zombiapokalipszis van mit gondolsz nem lenne atombomba? Szerintem több lenne mint a 3 világháborúba. És még tárgyalni se kéne róla mert a karantén az karantén és ha nem zárt hanem globális akkor meg pláne hogy IDÉZEK "Atomot atomot a bestiáknak" lessz. Na meg asszed olyan könnyű lenne gyilkolni kasszabolni? Sajna elöbb fogod legyőzni a legerősebb fobiádat mint hogy lemészárolnál egyetlenegy élő mozgó bármit. Én még egy egeret is allig tudok leszúrni pedig muszáj viszont szerintem a henteseknek nem aszondom hogy könnyű de szerintem ők már megszokták hogy FEL-vágnak (bocsi ezt a szóviccet nem hagyhattam ki) na szó peace
2018. júl. 11. 13:13
 15/17 anonim válasza:
80%

A The Walking Dead-ben egy olyan betegségről van szó, amit minden élő hordoz, nem számít hogy hal meg, mindenképp átváltozik, kivéve, ha agyon lövik. Ha beáll a biológiai halál, vagyis kikapcsol minden agyi funkció, a betegség feléleszti az agytörzset, ami a létfenntartásért (állás, egyensúlyozás két lábon, mászás, fogás, harapás) felel úgymond, és mivel csak az agytörzs "él", az agy fájdalom központja nem működik, ahogy a homloklebeny (az "emberi én") sem. Szerintem lehetséges.

Nevezzetek őrültek, de én ezt várom. Inkább élnék egy posztapokaliptikus zombikkal teli világban, szabályok nélkül, mint ebben a világban, ahol minden szabály a gazdag gyökereknek kedvez, az átlag ember meg jóformán le van szarva. Szinte biztos vagyok benne, hogyha kitörne egy ilyen járvány, a gazdag gyökerek beülnének a limuzinjukba, irány a reptér, útközben meg elütnék az összes még élő átlagembert aki útba esik, csak mert megtehetik.

2019. ápr. 26. 01:37
 16/17 anonim válasza:

utolsó:

Csakhogy ez biológiailag lehetetlen, márcsak azért is, mert ha a szíved nem működik nem fog az agytörzs oxigént kapni. Ugyan ez lenne a benne lévő féreggel/baktériummal.

Nah meg akkor ott van a vérkeringés meg a tipikus zombi kinézet. (levágott kéz, toroknál elharapva, stb.. Még ha valahogy mozgásra is bírja a szívet az a cucc, lehetetlen lenne fenntartani, mivel elvérzik a zombi, ami után nem lesz mi oxigént szállítson és bekövetkezik az első része az irományomnak.

S ezt a kijelentésedet még lehetne egy csomó ténnyel cáfolni, de röviden; a zombik csak a fantázia részei maradnak, nem fognak hullák csoszogni az utcán. :)

2019. jún. 8. 21:34
 17/17 anonim ***** válasza:

Ki tudja :D

Most valszeg nem de 2030ban?

Nem tudjuk lesznek e

2021. aug. 4. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!