14 éves vagyok,és bevallom én félek a zombiktól.Mármint hogy egyszer tényleg lesz egy invázió.Léteznek,lehetnek?Olvastam arróla VUDU v milyen vallásról,ahol szolgaként használják őket...Na mind1, az USA foglalkozik az ilyen vírusokkal,ellenszerével,és nekem ebből annyi jön le akkor léteznek,mert ha nem léteznének nyílván nem kisérleteznének ilyenekkel.Valami értelmes választ szeretnék!
A zombi egy elsőfajó perpeetum mobile, vagyis energiát termel energia felhasználása nélkül, így fizikailag lehetetlen a létezésük. A kémiai és biológiai indoklás kicsit bonyolultabb, de a lényeg, hogy zombik nem léteznek és nem is létezhetnek. Az USA nem foglalkozik ilyenekkel, mivel ők is tisztában vannak a dolog abszurditásával.
2014. márc. 14. 22:03
2/17 anonim válasza:
Vírusokkal nem azért kísérleteznek, mert vannak zombik.
Egyébként alaptalan a félelmed, nem léteznek zombik.Már csak azért sem, mert kismillió módon cáfolható a létezésük.
2014. márc. 14. 22:24
3/17 anonim válasza:
igen lesz mivel nekem van egy a pincében ha egyszer kiengedem akkor mindenki összefossa magát
2014. márc. 14. 22:32
4/17 anonim válasza:
A zombiapokalipszis elmarad, helyette atomháború lesz pár héten belül.
2014. márc. 14. 23:41
5/17 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2014. márc. 15. 13:59
6/17 anonim válasza:
Olyan zombik, mint a legtöbb filmben, hogy meghalnak az emberek aztán felkelnek biztos nem lesz. De én elképzelhetőnek tartok egy olyan virust ami irányitja az embert (mint pl.: 28 nappal később, 28 héttel később).
2014. márc. 23. 10:55
7/17 anonim válasza:
Szerintetek bekövetkezhet egy ilyen fajta vírus vagy fertőzés ami előidézné a zombi apokalipszist?
2014. márc. 23. 16:24
8/17 anonim válasza:
Egy fajta vírusfertőzés által előfordulhat ilyen. Az emberek úgy gondolták, hogy bizonyos szerekkel és egyéb anyagokkal még a kinézetet se tudnák utánozni. Kiderült, hogy igen, az Europát végig söprő krokodil drog például egészen hiteles zombi kinézetet ad fogyasztóinak.
Bármi elképzelhető ezen a világon. Ha egy kicsit a vallás felé is elhajlunk, akkor a Bibliában is olvashatunk erről. A Bibliai jóslatok közül a legtöbb megtörtént, kivéve kettőt, a föld pusztulása és a holtak feltámadása.
Én nem tartom kizárható oknak. - Elvégre az ember soha életében nem gondolta, hogy valaha repülni fog, vagy hogy sikerül meghódítani az Űrnek legalább egy kis részét, de mégis sikerült. A modern tudománnyal még egy ilyesfajta baki is elképzelhető. Ha már van 3 mellű nő, meg 2 farkú macska az atomsugárzásnak köszönhetően, ez se kizárt téma.
2014. jún. 23. 19:04
9/17 anonim válasza:
olyan zombi ami földbol maszik ki nemhiszem , de lehet olyan vírus ami "átveszi" az irányítást az emberei agy felett és agresszív viselkedésre és harapásra kényszteti az embert de ugyan ugy használná a szerveket amik szükségesek a létfenntartáshoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!