Féltek 2012.12.21-től? Engem eddig nem érdekelt, de most elkezdtem félni.
Az elmélet szerint azért pont akkor van a vége, mert a maják szerint akkor lesz a korszakváltás. (Még csak nem is világvége.)
De az tényleg fontos kérdés, hogy miért hisszük el ezt egy olyan népnek, akik lényegében már több mint ezer éve alig hogy léteznek és a kultúrájukat már rég elvesztették.
Abszolút nem kell félned,a sorsotok meg van írva,tehát nem hiszem,hogy ezen kéne aggódni,minden esetre ne halasszatok el semmi jót amit később lehet hogy márnem tehettek meg..
A sok katasztrófafilm elrontotta 2012 lényegét... a karasztrófa nem biztos,de a változás be fog következni!
És akinek helyén van a szive,annak nem lesz semmi baja,hülyén hangzik,tudom,de fejlődnünk kell,és el kell ítélnünk minden negatív dolgot,gondolok az agresszióra,erőszakra,és sajnos a föld folyamatos pusztulsára is,amit nekünk köszönhet a föld..
szerintem ez a feltétele az életbenmaradásnak,és fejlődésnek,meg a beígért világvége elkerülésének!
Ha csak egy ember kezdi el ezt tenni,és ezt javasolni másoknak,akkor az is elég indításnak!
amúgy nem félek,bármikor is lesz,és a haláltól sem félek,féljenek az élők! :D csak vicc volt,de tényleg nem félek a haláltól,csak az előtte lévő fájdalmaktól,remélem nem lesz hosszú..de már nagyon várom mi lesz utána!
nyugtatólag:ti még nem tudjátok,de nem fogtok semmit se veszíteni.
Ez a naív világ mocsadéka. Mint amikor a csapvizet eladják h Szűz Mária szent könnyei és minden betegségre jók. Placebo
A kínaikanak a mai napig van saját naptáruk náluk nincs világvége. Az általunk ismert un Gregorián naptár pedig egy egységes globális időszámítási kényszer miatt alakult ki.
De nagyot fogok én majd 2 év múlva röhögni ezen a sok barom emberen akik itt remegtek. 1999 dec 31-én attól parázott mindenki h meghülyülnek a számítógépek és összeomlik a világgazdaság meg az infrastruktúra. Előbbit majd 8 évvel később pár zsidó bankár idézte elő a Wall Street-en....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!