Nem veszik észre az emberek hogy le kéne állni a
gyerekgyártással?
Figyelt kérdés
Pár év múlva egyes jóslások szerint már 10 milliárdan leszünk és 2050-re az emberek 20%-a olyan helyen fog élni ahol vízhiány van.Miért csinálnak az emberek ennyi utódot ha azok a családok ahol van 5+ gyerek azok nagy része nyomorog?
2009. dec. 12. 20:40
1/9 anonim válasza:
ez nem arányos. mi magyarok elfogyunk lassan.
ezt a kínaiaknak, indiaiaknak kéne mondani először, hogy álljanak le. meg a cigányoknak.
2009. dec. 12. 20:44
2/9 A kérdező kommentje:
XD én pont a cigányokra gondoltam,de gondoltam nem csinálom a feszülséget.De a kínaiak már törvényt is hoztak...
2009. dec. 12. 20:49
3/9 anonim válasza:
Hiába hoztak törvényt a kínaiak is, ne hidd azt, hogy be is tartják! Például vidéken ezt lesz*rják nagy ívben, egyedül a nagyvárosokban sikerült korlátozni.
2009. dec. 12. 20:55
4/9 anonim válasza:
Azért mert fogyasztói társadalomban élünk. Az élelmiszeripari, ruházati, kozmetika ipari stb. konszernek, óriáscégek vezetőinek az az érdekük, hogy minél több terméket tudjanak eladni ( több ember - több haszon ) és egyes országokban sajnos befolyásolni tudják a kormányok negatív hozzáállását a problémához. Bizony születésszabályozásra lenne szükség mert éppen a szerencsétlen, buta népek száma nő a leggyorsabb ütemben. Az ilyen óriásvállalatok vezetőit hol érdekli, hogy mi lesz 40 év múlva.
2009. dec. 12. 20:55
5/9 anonim válasza:
Nem tudom miért (ez talán valami világméretű kib*szás): a szegényebb országokban egyre több, a jobb helyzetű országokban egyre kevesebb ember lesz, tehát a népesség növekedés és a népesség csökkenés egyaránt probléma.
2009. dec. 12. 20:56
6/9 anonim válasza:
az ilyen cégek vezetőinek pont az is az érdeke hogy a buták szaporodjanak. egészen pontosan a 3. világbeliek. olcsóbb munkaerő, könyebben megvehetők, könyebben irányíthatók.
nekünk itt adagolják a sok sz.rt, hogy használj gumit, nehogy gyereket merj ám vállalni (nem is adnak szinte semmi támogatást hozzá amúgy, úgyhogy most már fizikailag is alig lehet), a nagy család szégyen, stb..
ott a 3. világban meg szaporodnak mint a nyulak, aztán érdkeli őket? nem. meg az itteni nagyokosok is még ezek után is csak azt tduják nyomni hogy mi változzunk, meg mi változtassunk....ja persze, de mit? kérjünk bocsánatot hogy élni merünk még ezen a bolygón, aztán öljük meg amgunkat, hogy felszabaduljon 2-300 millió "férőhely" szegény szerencsétlen 3. világbelieknek.
2009. dec. 12. 21:03
7/9 anonim válasza:
Ideális körülmények között minedn faj exponenciálisan növeli a számát - természetes körülmények között addig, míg egy tényező ezt meg nem akadályozza.
Innentől fogva észrevehetsz te akármit, ez egy természeti törvényszerüség, csakmert ember vagy még nem tudsz neki ellent mondani, populáció, faj szinten semmiképp.
A plédádra válaszolva pedig: ezek szerint sem a vízhiány, sem a nyomor még önmagában nem elég, hogy a növelkedést megakadályozza.
2009. dec. 12. 21:57
8/9 anonim válasza:
Én is az utolsó válaszolóval értek egyet. S ezt már nekem is többen mondták,hogy pl miért nem használnak akkor gumit Afrikában. Itt egyszerűen csak a fajfenntartásról van szó!
2009. dec. 16. 17:53
9/9 anonim válasza:
Tudod amíg emberek emberekben látnak üzletet addig a cigányok zsákszám szarják a retkeket. Én nem félek attól h túlnépesednek rajtunk. Már nagyon feszesre húzták a húrokat előbb ébred a Magyar nép és üldözzük ki őket innen mintsem a fejünkre nőjenek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!