Miért foglalkozik valaki azzal, hogy kutasson régi korokat?
Figyelt kérdés
Ma 2014 van ehhez képest vannak ismerőseim, akik olvasnak a Brezsnyev korszakról vagy Kádár korszakról. Mennyivel lesz nekem jobb, ha ezt tudom, hiszen 2014 van. Van aki régi zenéket hallgat, de kérdezem én minek, ha ma a mai kor van. Mire megyek ezzel, ezekkel. Mitől lesz jobb, ha ismerem a Kádár-rendszert vagy más korokat, ami már rég nincs?2014. febr. 23. 01:34
11/11 anonim válasza:
Igen, épp erre gondotlam, hogy akkoriban, igaz technika a kornak emgfelelő volt, viszont teljesen máshogy éltek az emberek, sokkal közvetelnebbek voltak, talán annak is köszönhetően, hogy nem volt internet, stb, ahol beszélnek ma, hanem a személyes beszélgetés, találka sokkal jobb volt, meg a közös programok is sokkal gyakoribbak voltak, rengeteget mentünk bulizni, vagy épp piknikezni és hasonlók.
Ma már ebből sok minden nem amradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!