Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Az orosz tudásom aktív része...

Az orosz tudásom aktív része rohamos romlásnak indult, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban megtanultam oroszul, sokáig nagyon jól tudtam, de most, hogy az angolra kell koncentrálnom, azt kell nagyon jól megtanulnom, az orosz tudásom rohamosan elkezdett romlani, és néha az alap ragozásoknál megbotlik a tudásom.Bármilyen tanács,valami,amit szabadidőben tudnék ez ügy érdekében tenni?(olvasok és filmet is nézek oroszul,de az csak a passzívot tartja fent)

2014. febr. 9. 21:10
 1/6 acelsziv ***** válasza:
keress orosz beszélgető/levelezőpartnereket. Tartsd a tudást napi használatban.
2014. febr. 9. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Költözz ki pár évre
2014. febr. 9. 22:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Valami tanács a levelezőpartnerrel kapcsilatban?hol lenne érdrmes keresni?16 évesen meg em igazán sikerülne,azért köszönöm :)
2014. febr. 9. 23:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Interpals.net?

Az aktív tudást csak úgy tarthatod szinten, ha használod. Azért az internet korában nem olyan nehéz néha egy-egy orosz nyelvű dolgot találni, amit végigolvashatsz. :)

2014. febr. 10. 09:16
 5/6 Platypus ***** válasza:
Online videojáték. Van ahol direkt orosz szervert is választhatsz, de nagyon sok játék európai szervereit szinte ellepték az oroszok. A játékokon belül is kell kommunikálni, de felhasználhatod orosz anyanyelvű levelezőpartnerek begyűjtésére is.
2014. febr. 10. 12:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Az oldalt nagyon köszönöm,tényleg hálás vagyok érte! :D A videójátékokban tényleg sok az orosz,de túl gyakoriak a kis 12 éves hülyegyerekek.
2014. febr. 10. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!