CsAk SziVesen kérdése:
Redneszeresen fémdetektorozom, és a hétvégén ezeket találtam egy lövész árok melett kb 15 cm re a föld alatt. Ezek veszélyesek? Valaki ért hozzá miylen bombák? Német orosz? Tüzérségi?
2013. júl. 8. 22:21
2/13 Makoscsiga válasza:
Hát, én nem baszogatnám őket. :-D Eljárás ilyenkor a rendőrség vagy a tűzszerészek értesítése. Egyszer én is találtam az erdőben egy ilyet, ki is jöttek, és elvitték. Mivel kigyerek voltam, sajnáltam nagyon, hogy nem maradhat nálam játszani, anyámékra persze ráhoztam a frászt.
3/13 anonim válasza:
Nem értek hozzá, de értéktelen vackoknak tűnnek.
Ezeket dobd ki a kukába, máskor meg valami aranyat vagy ezüstöt hozz haza.
4/13 anonim válasza:
Nem vagy százas, ha nem vagy szakértő és ilyeneket piszkálsz.
5/13 acelsziv válasza:
Mondd, hogy ez csak vicc. Ekkora ökör nem lehetsz...
Azonnal hívd a rendőrséget, hogy küldjék a tűzszerészeket.
Hol laksz? Ugye nem Pesten?
6/13 A kérdező kommentje:
nem Pesti vagyok és már jönnek értük holnap:)) de lőtte végig csókolgatom őket.. nagyon szeretem a 2.V háborús cuccokat..
2013. júl. 9. 00:38
7/13 anonim válasza:
Az ilyenek megtalálásakor rögtön kellene hívni őket és majd ők eldöntik, hogy szállítható e vagy a helyszínen kell e megsemmisíteni!
Szóval örülj neki, hogy szállítható vagy csak mázlid volt?! :D
8/13 anonim válasza:
A kérdező már régóta nem jelentkezett.
Ez némi aggodalomra ad okot.
Válaszolók, nézzétek a híradókat, hátha bennelessz valamelyikben.
10/13 A kérdező kommentje:
Élek és virulok.. csak dolgom votl.)
2013. júl. 11. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!