A földtől 26X nagyobb kisbolygót vagy nemtudom mit képesek az emberek kilőni vagy eltéríteni?
Aki nem tudja a Nibiru/Planet X-ről van szó! 2012-ben állítólag elhalad és a földnek vége. Maja naptár szerint.
Szal egy kis atommal képes az ember kilőni vagy eltéríteni, hogy ne csapódjon be, vagy ne legyen vége a földnek?
Köszi!
Valamelyik évbe volt,higy lezer is van és direkt ilyen elhárításhoz használják+ egy kis atom ezek se képesek?
De www.nasa.hu <--- nem lesz vége olvastam ott de asszem a Nibiru/Planet X LÉTEZIK
"Valamelyik évbe volt,higy lezer is van és direkt ilyen elhárításhoz használják+ egy kis atom ezek se képesek? "
LÉZER??? Bolygók ellen? Gondolkodjál már egy kicsit! De tegyük fel, hogy van ilyen lézer. Félbe vágjuk a bolygót, és? Mi történik a két félbolygóval? Semmmi, repülnek tovább immáron két félként ugyanarra, amerre eddig repültek. (Ugyanis a tömegvonzásuk egyben tartja őket.)
Az egy kis atomról meg fentebb leírtam, hogy többszáz millió kéne a ma ismert legnagyobb atombombából. Amiból max ha néhány darab vagy esetleg tucat létezik a világon.
He he he he! Nagyon nagy poén!
Am meg már rég nem vagyok 4. osztályos!
Ok és most olvastam hogy a NIBIRU/PLANET X NEM LÉTEZIK!!!!!!!
Ezt a www.nasa.gov oldalon lhet olvasni az elöbb elírtam nem .hu XD am meg:
16:40-nek te is írtad, hogy bekerül föld légkörébe és szét ég stb, stb..szal most úgy akarsz fogadni, hogy a fogadásnak az ellenkezőjét állítod te is ? jóvagy... :D
én sem a "földnél 26x nagyobbb kisbolygóról"( ennek a kifejezésnek ám sztem sok értelme nincs!)beszélek.Szal fogadjunk. :P
16:38-as bameg abba merek fogadni hogy:
egy 26x nagyobb izé nem fog becsapódni a földbe 2012-be hát eztet nem lehet megérteni ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!