Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A földtől 26X nagyobb kisbolyg...

A földtől 26X nagyobb kisbolygót vagy nemtudom mit képesek az emberek kilőni vagy eltéríteni?

Figyelt kérdés

Aki nem tudja a Nibiru/Planet X-ről van szó! 2012-ben állítólag elhalad és a földnek vége. Maja naptár szerint.

Szal egy kis atommal képes az ember kilőni vagy eltéríteni, hogy ne csapódjon be, vagy ne legyen vége a földnek?

Köszi!

2009. dec. 7. 13:54
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
84%
utolsónak - fogadjunk, hogy be fog csapódni valami, ugyanis elég gyakori, hogy "valami" becsapódik, csak nem akkora méretekben, hogy nagy/látványos kárt tudjon tenni.
2009. dec. 7. 16:31
 12/34 anonim ***** válasza:
30%
OK fogadjunk,DE ,ha valami be is csapódna az a valami ahogy bekerülne a föld légkörébe xarrá ég és hogy-hogy gyakori?mióta én élek én még nem hallottam olyasmi izével hogy becsapódott volna(volt korábban de annak már egy jó jó jó pár évvel ezelőtt volt)és ha MÉGIS jönne valami izé akkoris már széttudnánk lőni valamilyen stukkerrel és merek fogadni abban hogy az nem egy olyan cucc lesz ami 26x nagyobb a földnél na akkor Fogadunk???
2009. dec. 7. 16:40
 13/34 A kérdező kommentje:

Valamelyik évbe volt,higy lezer is van és direkt ilyen elhárításhoz használják+ egy kis atom ezek se képesek?

De www.nasa.hu <--- nem lesz vége olvastam ott de asszem a Nibiru/Planet X LÉTEZIK

2009. dec. 7. 17:46
 14/34 anonim ***** válasza:
52%

"Valamelyik évbe volt,higy lezer is van és direkt ilyen elhárításhoz használják+ egy kis atom ezek se képesek? "

LÉZER??? Bolygók ellen? Gondolkodjál már egy kicsit! De tegyük fel, hogy van ilyen lézer. Félbe vágjuk a bolygót, és? Mi történik a két félbolygóval? Semmmi, repülnek tovább immáron két félként ugyanarra, amerre eddig repültek. (Ugyanis a tömegvonzásuk egyben tartja őket.)

Az egy kis atomról meg fentebb leírtam, hogy többszáz millió kéne a ma ismert legnagyobb atombombából. Amiból max ha néhány darab vagy esetleg tucat létezik a világon.

2009. dec. 7. 18:06
 15/34 anonim ***** válasza:
65%
Kedves kérdező, hány éves vagy? Eddig arra vártál, hogy megtanulj írni, és végre feltehesd ezt a kérdésedet? Várd meg, míg negyedikben tanultok fogalmazást, és utána gyere vissza, köszi!
2009. dec. 7. 18:32
 16/34 A kérdező kommentje:

He he he he! Nagyon nagy poén!

Am meg már rég nem vagyok 4. osztályos!

2009. dec. 7. 19:38
 17/34 A kérdező kommentje:

Ok és most olvastam hogy a NIBIRU/PLANET X NEM LÉTEZIK!!!!!!!

Ezt a www.nasa.gov oldalon lhet olvasni az elöbb elírtam nem .hu XD am meg:

[link]

2009. dec. 7. 20:04
 18/34 anonim ***** válasza:

16:40-nek te is írtad, hogy bekerül föld légkörébe és szét ég stb, stb..szal most úgy akarsz fogadni, hogy a fogadásnak az ellenkezőjét állítod te is ? jóvagy... :D

én sem a "földnél 26x nagyobbb kisbolygóról"( ennek a kifejezésnek ám sztem sok értelme nincs!)beszélek.Szal fogadjunk. :P

2009. dec. 8. 16:38
 19/34 anonim ***** válasza:
Figy ami 26szor nagyobb mint a föld, azt elég nehéz lenne kilőni, meg szerintem az már nem is kisbolygó. Meg egy ez a maja naptár cucc ez egy nagy humbug. Kettő: már megvan a technológia az ilyen dolgokhoz, hogy hogy térítsenek el egy kisbolygót, de ahhoz időben észlelni kell. Több szisztémát is kidolgoztak, pl mellé áll egy műhold , és a minimális gravitációval évek alatt pár kilométerrel módosítja a röppályát, és bár ez nem tűnik soknak, elég. Másik, egyszerűen ha kisebb egy aszteroida, azt elvontatjuk :D. Hameg nem jönnek be, még mindig marad az atom. Bár az USA csökkentette, az ilyen kisbolygó felfedezésre fordított támogatásokat, tehát ez elég nagy lépéssel veti vissza a fejlesztéseket. De most a másik, ha ez a kisbolygó, ami 26ször nagyobb mint a föld(már hülyeség) szerinted hogy a fenébe lehetne eltéríteni, vagy kilőni atommal? Gondold végig józan paraszti ésszel, a Földön végeztek már pár ezer atom kísérletet ami abból állt, hogy felrobbantottak egy egy atom bombát. Ha nem pusztította ez el a földet, akkor madj pont azt a 25Xnagyobb izét pusztítaná el valami? Mondjuk ez az izé nem kisbolygó, tehát szerintem akkor már rendes bolygó lenne, de annak elég kicsi a valószínűsége, hogy a föld összeütközzön, egy másik bolygóval a naprendszeren belül, amikor a föld keletkezett, az összes ilyen bolygó ütközés lezajlott, így alakult ki a föld is meg a hold is.
2009. dec. 8. 17:17
 20/34 anonim ***** válasza:

16:38-as bameg abba merek fogadni hogy:

egy 26x nagyobb izé nem fog becsapódni a földbe 2012-be hát eztet nem lehet megérteni ember?

2009. dec. 9. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!