11/18 anonim válasza:
Értettük szerintem hogy mit írtál. Ezért írta Eleminator, hogy nem kell ehhez áthangolni, amúgy is egy kész akkordot ad ki a gitár ha megpengeted üresen
13/18 anonim válasza:
Testvérem 97%- ban netről tanul.Nagyon,hangsúlyozom Nagyon jól csinálja!Ha neki,neked is sikerülhet.Simán.Ez a tapasztalatom.
14/18 Wiiv válasza:
Szerintem meglehet! :D én is az összes számot amit tudok netről azon belül youtube-ról tudok :D
(van vagy 15-20db) szóval IGEN, MEGLEHET :D :D
15/18 anonim válasza:
15-20 darab szám eljátszása még nem jelenti azt, hogy valaki tud gitározni.
Számokat lehet tanulni netről, de a gitártudás nem abból áll, hogy képes vagy lemásolni, amit mások megcsináltak és megmutatják...
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2014. febr. 10. 08:59
17/18 anonim válasza:
Meg lehet tanulni , én is így tanultam , épp hogy megtanultam az akkordokat és onnan minden ment magától , persze sok gyakorlással. Írok is néhány online gitár ''tanítót'' pl.Cifra club , Sungha Jung tabs, martysongs , BobbyCrispy , stb. Remélem segítettelek , :)
18/18 anonim válasza:
Érdemes elég óvatosan kezelni azok véleményét, akik saját magukról azt állítják, hogy ők már "megtanultak" rövid idő alatt a netről gitározni.
A igazán birtokában van valami tudásnak, az általában arról ismerhető meg, hogy van önkritikája, képes felmérni a saját korlátjait és nincs elszállva magától, hanem tudja, hogy még mennyi mindent nem tud és mennyi mindent kell tanulnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!