CREE LED lámpának mennyi a fogyasztása?
Eléggé felkapott lez ez az új "Cree LED" lámpakészlet. Vannak termékek amikre az van írva hogy "police 10000W" stb
De egyiknek a dobozán sem találtam pontos adatokat arról, hogy mi a fogyasztásuk (Wh-ban). Szóval vannak a Q5-ös ledek meg a T4-esek meg a többi. Ezek mit jelentenek? Pl a "Q" mi lenne meg a "T"? És wattórában mi a fogyasztásuk?
Vagy honnan tudom megnézni a típusok adatait? Segítsetek legyetek szívesek!
A CREE LED -ből több féle van. Van 1 wattos, 5 wattos, 10 wattos is. Ilyen kézi lámpára nem mindig írják rá mennyit fogyaszt. Nekem van egy ilyen Cree kis lámpám, de abban max 1 wattos van.
Nézzél inkább CREE Led panelt, ott írják, hogy mennyi a teljesítménye és hány Lumen fényerőssége van.
Ja és vannak CREE ledes kézi lámpák 15-20.000-ért annyiért semmiképp ne vegyél, mert nem éri meg.
Attól függ mire kell neked. Egyszerű használatra, pl. sötét házban, vagy fűben valamit keresni, arra jó. Ha nincs oda írva, hány Lumen fényt ad, akkor ez zsákba macska.
Nekem 1600 ft-os Cree lámpám van, ez bicikli első lámpa. 4 AAA elemmel működik, hát ennyit megért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!