Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Milyen állások vannak ma amik...

Milyen állások vannak ma amik jól fizetnek?

Figyelt kérdés

Miben tudnék elhelyezkedni ha a reál tárgyakból csak 3-mas 4-es vagyok? Szeretem a földrajzot, a történelmet és különösen az idegen nyelveket (angol, német). Ezen kívűl még viszonlag jól megy a kémia (4-es, 5-ös) bár azt nem annyira szeretem, irodalomból és nyelvtanból is jó vagyok még, aztán még egy kicsit bioszból is (4-es) bár ez szintén a "nem szeretem" tantárgyak közé tartozik nálam.

Tulajdonképpen fakultáió választás előtt állok, és sajnos nem tudom hogy milyen faktot vegyek fel, ami jól is megy számomra a suliban, és tudok is mit kezdeni majd egyetemen vele illetve álláskeresésnél.

Szóval olyan faktot szeretnék felvenni, és olyan egyetemi kart elvégezni majd amivel - ha oda kerül a sor - majd egy jól fizető állást tudhatok majd a későbiekben magaménak.

Mik azok a végzettségek ami mostanában nagyon keresett? Mindenféleképpen külföldön gondolkoznék majd az állásban, szóval szerintem egy idegen nyelv faktot biztos hogy beírok. A kérdés az hogy milyen másik faktot írjak be?

Kérlek segítsetek, nagyon tanácstalan vagyok.

2014. jan. 29. 19:52
 1/1 anonim válasza:
politologia, jog, finnugorisztika
2014. febr. 1. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!