Felvehetnek szerintetek gimnáziumba?
Figyelt kérdés
nyíregyházi vasvári pál gimnáziumba nagyon szeretnék bekerülni jo az eszem csak lusta voltam tanulni amit már bánok nagyon na mindegy. a bizim 4es 3as 2es a központim 60 pontos felvehetnek így? infora mennék vagy kezdő angol2014. jan. 22. 16:46
11/22 anonim válasza:
8.os vagyok 4feletti átlagom van , 65 pontot értem el , van esélyem haladó angol vagy általános vagy tesi osztályra bekerülni ?
12/22 anonim válasza:
11-es neked mindhárom sima, bent vagy!:)
14/22 A kérdező kommentje:
sok sikert 11-es!!:)
2014. febr. 27. 20:16
15/22 A kérdező kommentje:
Nem mondod h nem nézik az infot? csak nézik ha külön informatikai osztály:D nem keseritesz el mert nekem is van tesin ismerösöm aki azt mondta felvehetnek bőven :)
2014. febr. 28. 20:38
16/22 anonim válasza:
60pont nem rosz csak a jegyek rosszak..
17/22 anonim válasza:
De mondom, hogy nem infóra nem nézik az infót, mivel az alapoknál kezditek, így nem számít bele a pontba. A pontba 5 tantárgy számít bele MINDEN osztálynál, legyen az bármilyen fakultációs is. Ez pedig a Magyar, Töri, Matematika, Földrajz valamint az általad tanult Idegen nyelv. Ezek között ugye nem szerepel az infó? Tavaly átestem ezen, ide járok, hadd tudjam már jobban egy kicsivel:) Tesisek véleményére nem adnék, abba az osztályba 30 ponttal is felvesznek bárkit, oda csak a fizikai felmérő eredménye számít.
18/22 A kérdező kommentje:
de attol felvehetnek nem? :D
2014. márc. 6. 14:35
19/22 anonim válasza:
hát rosszak a jegyeid. magyar, matek, nyelv, földraz, töri milyen volt idén félévkor meg tavaly év végén?
20/22 A kérdező kommentje:
1.nek van megjelölve az számit ugy tudom:)
2014. márc. 6. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!