Fél év mennyi órára átváltva? év mennyi percre átváltva? és fél év mennyi másodpercre átváltva?
Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 10:21
1/9 anonim válasza:
Szorozni tanultál már?
No, akkor:
Egy perc = 60 másodperc
Egy óra = 60 perc
Egy nap = 24 óra
Egy év = 365 nap (+ 1/4 nap)
Ezek alapján mindegyik kérdésedre meg lehet adni az egzakt választ. Ha kíváncsi vagy rájuk, akkor számold ki, ne mással akard a munkát megcsináltatni.
3/9 anonim válasza:
ha tudsz angolul., akkor a google is segít :)
ezt írd be a keresőjébe: 0,5 year in hour
amúgy mindent át lehet így váltani
4/9 A kérdező kommentje:
az én értelmezésemben 6 hónap = félével.Persze lehet,h rosszul gondolom...minden esetre én hat hónapra lennék kíváncsi,akkor a fentebb írt google módszerel 0,5 írjak a year szócska elé?
2014. jan. 22. 12:42
5/9 anonim válasza:
mint írtam "mindent" képes átváltani
kis logikával ha te 6 hónapra vagy kíváncsi, akkor
6 months in hour
de ezt kipróbálni sokkal kevesebb, mint most nekem leírni
6/9 A kérdező kommentje:
azért egy köszönömöt még írok Neked is ide!!:)
2014. jan. 22. 13:45
7/9 anonim válasza:
Osztán az a hat hónap hány napos hónapokból áll?
Mert az sem mindegy !
8/9 anonim válasza:
Szerintem ez a félév nem lesz meg! :D
9/9 A kérdező kommentje:
jogos...nem is gondoltam bele így elsőre,h ilyen matematikaai problematikák felmerülnek...
2014. jan. 22. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!