Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Melyik sport nem egészséges?

Petra0011 kérdése:

Melyik sport nem egészséges?

Figyelt kérdés
azt mondja a tanár, hogy van olyan sport ami nem egészséges. tud vki olyat?
2014. jan. 13. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"A boxban és a amerikai fociban is előfordulnak halálesetek, de egyik sem súlyos."

Az extrém görkorizástól kikopik a térded.

A testépítést is lehet túlzásba vinni, ami izomroncsolódással jár.

Mostanában divatos a cross-fitt, aminek köszönhetően több nagyságrenddel nőtt a rhabdomyolysis. Erre nyugodtan keress rá a google képek között. Az izom oly mértékű túlterhelésétől fejlődik ki, ha nincs elég ideje az izomnak pihenni. Nagyon csúnya!

2014. jan. 13. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem, amit túlzásba visznek.
2014. jan. 13. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:
50%

Futás betonon.

Úszás kint a téli hidegben. Bár itt nem maga a mozgás a gond, hanem a ki- és a bejutás az öltözőbe.

2014. jan. 13. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Minden sport káros, ha túlzásba viszed. Ott a foci. Sérülések miatt a sportorvosok összetákolják az embert, míg a klubja szerződést ajánl neki, mikor feladja a focit, akkor meg egy roncs. Persze ezt az élvonalbeliekre értem. Ott a bázisugrás egy speciális ága, az úgynevezett wingsuti-ozás. Méterekre vagy akár centikre repülsz a hegyoldaltól, elég, ha egyszer benézel valamit, máris a temetkezési vállalkozót kell értesíteni, nem az orvosokat. Ott a rally... Kubica esetét szerintem nem kell magyarázni. Szóval mint előttem írták, mindent túlzásba lehet vinni.
2014. jan. 14. 05:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!