Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Van élet a halál után? Létezik...

Van élet a halál után? Létezik-e túlvilág? Ha pedig nem, akkor mi értelme az életnek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 21:58
1 2
 11/16 Evelynn ***** válasza:
42%

Figyelj ha nem te pontoztál le nem kell magadra venni, annak üzentem, aki lepontozott azokért amiket leírtam.

Tudtom szerint nem is címeztem neked! (Egyébként is nem 1 ember pontozott le, te meg úgyis max egyszer tudtál volna...)

Ezt vetted magadra?

Vagy mi nem tetszett? Amit írtam a Pokolról?

Figyelj nem én szabom a határokat, h ki kerül oda.

Isten meg nem akar neked rosszat, épp ezért adja meg neked is az esélyt, h a Mennybe kerülhess!

Nekem nincs bajom veled, épp azt szeretném, h üdvözülj!

Csak nem szeretem az olyan stílusú írásokat akik így írnak, mint ahogy te írtál.

2009. dec. 8. 20:17
 12/16 Edward Cullen ® ***** válasza:
67%
nagyon tetszik az első válaszoló commentje teljesen egyetértek vele igaza van... annyival kiegészíteném ,h a személyiséged az agyad tárolja el , a halál után nem marad semmi belőled mert nincs ami eltárolja azt az információhalmazt ami tevagy.... a tested átalakul , természetesen elbomlik... itt jön ,h az anyag nem vész el csak átalakul a benned lévő anyag részt vesz a természet körforgásában , végülis minden ugyanabból az anyaghalmazból származik ami az univerzumot alkotja , a te tested is... ne félj a haláltól... azért alkoss vmi maradandót mert ezáltal vagy képes tovább élni mások emlékezetében... ez az igazi halhatatlanság... persze egyszer minden feledésbe merül de ez természetes...
2009. dec. 8. 21:35
 13/16 anonim ***** válasza:
56%

van..

és létezik a túlvilág,méghozzá nagyon is jó hely!

Ajánlom Sylvia Browne - Élet a másvilágon c. könyvét,ő egy látnok,és le sem tudod majd tenni a könyvet!

2009. dec. 9. 21:21
 14/16 anonim ***** válasza:
56%
Amúgy meg a pokol az mint olyan, csak itt a földön van,és igen is számítanak a jó cselekedeteink,nem lehet minden rossz cselekedetet elintézni egy bocsánatot kérekkel,néhány ima elmondásával,és irány a menyország!
2009. dec. 9. 21:27
 15/16 anonim válasza:
37%

Ez a válasz. Nem elhinni kell, hanem elfogadni. Ha nem lenne igaz, nem igazolná vissza magát. Aki viszont ezt őszintén teszi, az meglátja, hogy valóság.

https://www.youtube.com/watch?v=of3uNz9M0Ms

(ha vki hozzászól, címezze K2-nek)

2012. nov. 9. 14:51
 16/16 Vinkó Márton válasza:

Élet a halál után?

Rájöttem egy kimondottan lehetséges magyarázatra, hogy miért épp az adott öntudat szemszögéből látjuk a világot, és nem a többiből:

A véletlenszerű biológiai folyamatok során az összes öntudatot termékenyítő részecskének azonos a funkciója: vagyis minden agy egy nagy tudat-szövetnek a tagja, úgymond a különböző "öntudat"nak nevezett szigetei. Vagyis hogyha az egyik elveszik, akkor a többi része az attól még megmarad ugyanazzal a funkcióval, vagyis hogy felfogja a dolgokat, így tulajdonképpen úgymond cserélik, pótolják egymást az öntudatok, de mi nyilván egyszerre csak egyet fogunk fel úgy, mintha "főszereplő"(k) lennénk. Nyilván ezt magamnak itt azzal, hogy mondjuk öngyilkos lennék nem tudnám bebizonyítani, mert ha igaz is lenne, bár miért is ne lehetne az, az ami már utána fogja fel a dolgokat, nem ugyanaz az öntudat, másik személyiség lenne, és nem viszi tovább az előzőnek az emlékeit, így az is úgy fogja fel, mint a jelenlegit, mintha csak ez lenne. De valójában mindenki ugyanaz a különböző öntudat-szigeteken.

Persze nem biztos az igazság, de nyilván nem az enyém az egyetlen öntudat-szemszög, ami létezik, és lehet ez az egész mögött. Hiszek benne.

2019. okt. 3. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!