Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A higany hány fokon fagy meg?

A higany hány fokon fagy meg?

Figyelt kérdés
Celsiusban és hogy viselkedik,milyen tulajdonságai vannak?Mágnesezhető?

2013. dec. 18. 19:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ja és tudod Jehova,mekkora segítség ez nekem,amit bemásoltak,gondolkodj másként és leesik,hogy mire kellet ez az infó nekem!
2013. dec. 19. 13:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, ennek az oldalnak nem a Tudományok kategória a lényege, ahol mindennek utána lehet nézni Wikin, hanem mondjuk a Közoktatás, tanfolyamok, ahol tudod, hogy húsvér emberek véleményét tudod elolvasni valamilyen tanfolyamról, ami érdekel. Ehhez hasonló lehet még a Családi kapcsolatok vagy Otthon kategória, de sajnos az oldal legnagyobb része egy vicc, még az a része is, aminek lehetne értelme.

Én arra próbállak biztatni (Jehova valamivel egyetemben, akinek sajnos nem értek egyet a módszereivel), hogy tanuld meg a Google és Wikipédia használatát, mert úgy sokkal kevésbé körülményesen kapsz választ az ilyen tényleg „egyszerű” kérdésekre.

Gondolj arra, hogy milyen szépen átálltak az Európai emberek is a római számírásról a Hindi–Arab-számírásra. Egy számot leírni és dekódolni jóval egyszerűbb római számokkal, az M mindig ezret ér, a D minid ötszázat, a négyes és a kilences se vészes. Hallottam olyan kutatásról, ami azt bizonyította, hogy a 4-5 évesek sokkal könnyebben adnak össze római számokat, mint arab számokat. De ha a szorzást és az osztást is elakarjuk végezni, vagy nagy számok leírására van szükségünk, akkor sokkal praktikusabbak az arab számok, még ha több absztrakciót is igényel eldönteni, hogy az a 4-es most negyvenet vagy négymilliót jelöl.

Hogyha más nem, annyi előnye lesz, hogy megtanulod használni a Google-t és Wikipédiát, hogy az ilyen bal****okat, mint én vagy Jehova valamilye, kapásból elkerülöd.

2013. dec. 19. 13:50
 13/14 A kérdező kommentje:
Te okés vagy,fejből ledaráltad nekem azt az anyagot amit én is tudtam,célozgatva pár dologra!De a wikin nincs leírás,hogy Hitler mire használta volna azt a rengeteg higanyt.Én pl tudom,de ezt kell be is kell bizonyítanom magamnak ezt az elméletet és itt abbahagytam...Ha tudod a választ,akkor neked tényleg itt a helyed!Minden jót!
2013. dec. 19. 14:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, a lexikonok arra valók, hogy néhány tényt (amit amúgy ismerünk, csak nem mindent pontosan) megnézzünk. Tanulni belőlük kicsit nehéz, mert nem arra a célra íródtak.

Ez a fórum meg - elvileg - arra való, hogy nem nyilvánvaló dolgokat, részletkérdéseket, vagy bizonyos megvilágításokat megkérdezzünk. Amit pár másodperc alatt megtudhatunk, nem célszerű itt kérdezni. Nagy és bonyolult összefüggéseket se, mert annak kifejtésér e hely nem való (legfeljebb forrás adható).

Egyébként pedig valaminek utánanézni néha hosszadalmas, mert rá kell jönnünk, hogyan keressünk. És hogyan találjuk meg a jó válaszokat. Olyan ez, mint egy labirintus: a kezdők eltévednek, a tapasztaltabbak előbbre jutnak.

2013. dec. 19. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!