Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Van link Vujity Tvrtko filmjér...

Van link Vujity Tvrtko filmjéről? Info LENT

Figyelt kérdés
A Csernobili atomkatasztrófáól és Pirpjay Városáról Szeretnék tudni valamit és van ez a film, jóljönne de ehol nem találom
2009. nov. 24. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
A filmet ugyan nem láttam, de néhány dolgot tudok azért Pripatról, és gondolom nem én vagyok az egyetlen. Tehát ha rögtön megkérdezed amit tudni szeretnél, akkor lehet, hogy tud valaki segíteni.
2009. nov. 24. 19:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Na most majdnem feltettem ugyanezt a kérdést. Bármi érdekelne, ami V.T. film, riport, könyv és erről ir, beszél.
2009. nov. 24. 23:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Remélem olyan is jó, ami nem konkrétan Vujity Tvrtko.

[link]

Itt van egy Discovery Chanel-es film, van benne Pripjatyról, Csernobilról, megszólalnak benne túlélők, szakértők. Szerintem ez az egyik legjobb a témában.

(Magyar verzió is van, de azt nem találom online-nézhetőként.)

[link]

Szintén Discovery Chanel-es. Szinte másodpercre pontosan, rekonstruálva mindent, színészekkel eljátszatva.

Van egy nagyon régi 1991-es film, aminek a címe Chernobyl: The Final Warning. Nekem még VHS-en van meg valahol, neten nem találtam meg. Szerintem talán tékákból vagy még inkább könyvtáraktól szerezheted meg.

http://www.youtube.com/watch?v=ud33w26qsWQ

Aztán még egy azt hiszem szintén Discovery-s film. Ez elég más témájú, a sugárfertőzött területen élő különböző állatok életéből mutat be egy időszakot. Főszerepben egy macska-család.

Én ezeket láttam, de talán még itt találhatsz:

[link]

2009. nov. 27. 19:23
 4/4 toraz válasza:
1998-ban a tv2 Napló műsorában vetítettek egy riportot, Tvrutko Pripjatyban forgatott a baleset évfordulóján...nekem megvan vhs kazin, de sz*r a videónk, évek óta nem is láttam a felvételt, meg se tudom keresni most már...
2010. okt. 3. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!