Mi a véleményetek a következő szerkezet működésének hitelességével kapcsolatban? Link lent!
2011. aug. 11. 16:00
1/6 anonim válasza:
Mese mese mátka, pillangós határba...
2/6 anonim válasza:
Maga az ingyen energia nem hülyeség, de az ilyen Aranykoros, meg Ataiszos baromságok lejáratják, ezért kapásból ellenszenvet vált ki mindenkiből.
3/6 A kérdező kommentje:
De ha optimistán állunk hozzá a dologhoz és logikus szemszögből nézzük a dolgot!? Az aranykor meg a többi rizsa engem is hidegen hagy, de hasonló készüléket építettek már. Csak a mai kapzsi világban miért szabadalmaztatták volna?! A lényege érdekel!
2011. aug. 12. 08:57
4/6 anonim válasza:
Olyan szempontból még az aranykor is logikus, hogy ez az egész leírás az aranymetszésen alapul. A többit nem tudom, ki kell próbálni.
5/6 anonim válasza:
"de hasonló készüléket építettek már. Csak a mai kapzsi világban miért szabadalmaztatták volna?! A lényege érdekel!"
Értsd meg, ilyen gépek perpillanat nincsenek. Vagy ha igen mutass egyetlen embert, aki mutogatja a szerkezetét, és az működik is! Tudod engem már az is meggyőzne, ha megmutatná a közüzemi számláit. Aminek mindegyiken 0 a befizetendő összeg. Súgok, nem fogsz ilyet találni. És ez nem véletlen...
6/6 anonim válasza:
Hm, nagyon egyszerűen ki lehet próbálni. Meg kell hajtogatni egy ilyen spirál pályát és belelökni valami golyót, ha tényleg gyorsul akkor van benne valami. Vagy 26:30 körül van benne egy meghajlított vasdarabos kis kísérlet, ha az működik akkor szintén lehet, hogy nem hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!