Segítesz a tanulásban?
Figyelt kérdés
Nehezen tudok tanulni, ezért segítségeteket kérem! Ti hogy szoktatok tanulni? Milyen módszerekkel?2013. dec. 9. 17:57
1/3 anonim válasza:
Tudom ajánlani a könyvtárban tanulást. Ott semmi nem vonja el a figyelmedet, és ha valamiben elakadsz, találsz könyvet, ami segíthet
2/3 anonim válasza:
Testmozgás,elegendő alvás,helyes táplálkozás, jó időbeosztás, szerintem ez a titka a jó,és hatékony tanulásnak.
Én szedtem már mindenféle agyserkentő tabikat is,de rájöttem,hogy ha jól betudod osztani az idődet, előre látó vagy, eljársz futni, (vagy egyébb mozgást végzel) , odafigyelsz táplálkozásodra, és eleget alszol jól megy a tanulás.
Ezenkivül ami még fontos,hogy érzelmileg rendben légy, ne foglalkozz mással, illetve nekem,hogy rend legyen a szobában,asztalon.
Oszd be az idődet,mikor mit tanulsz,ne kapkodj, pihend is ki magad, és minden jo lesz :)
3/3 anonim válasza:
Tanulás előtt legyél egy kicsit a szabad levegőn, mozogj egy kicsit, majd miután bemész igyál 1-2 pohár vizet. Mikor elkezded a tanulást, ne vonja el semmi a figyelmedet. Én ezeket betartom és a füzet színezésével próbálok a tanulásba egy kis színt vinni. Ez nagyon hatásos módszer! Sok sikert kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!