11/17 anonim válasza:
Mi ellen akarod burkolni? Hőmérséklet ellen, elektromosság ellen, mechanikai behatások ellen, stb.
Jó lenne, ha magadtól leírnád hogy mit szeretnél, akkor nem kéne itt találgatni a vakvilágba.
12/17 A kérdező kommentje:
Mechanikai hatások ellen.
Szakadjon nehezen, nyúljon könnyen, ha lehet hasonlítson az emberi bőre.
Volt hogy egy gumi darab kint maradt a napon és elszáradt lehetőleg ne száradjon így el.
2013. nov. 27. 19:43
13/17 Wadmalac válasza:
Hm, hát nem olcsó, de legalább könnyen használható és ha sérül, könnyen cserélhető: PlastiDip.
Gumifesték. Ráfújod és egy stabil, elég ellenálló gumibevonatot képez, amit, ha már sérült, simán letéphetsz és újra fújhatod.
Van spray kivitelben is, nem olcsó, kb. 5000,- Ft.
Csak nem tudom, mekkora a színválaszték, én eddig csak alapszínekben láttam.
14/17 anonim válasza:
Legalább lehet minden héten új bőrszíned. Vagy hétfőn néger, kedden kínai, szerdán indián... :)
15/17 Wadmalac válasza:
Ez mondjuk csak stabil felületeken működik, tehát pl. ízületeket nem lehet vele áthidalni.
16/17 A kérdező kommentje:
Olyan kéne ami mozgó részeken is jó és pl kéznél a tapadás sem mindegy tehát ha kapaszkodik vagy ha csak simán meg fog egy poharat nem jó ha vizes szappanosat játszik
2013. nov. 28. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!