Tényleg végtelen az univerzum? Létezik, hogy valaminek sosincs vége? És tényleg csak a Földön van élet?
Azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy tőlünk nagyon nagyon sok fényévnyire van egy hasonló bolygó, ami talán nagyobb is és ott is vannak élőlények, ott is van oxigén és víz és minden, ami az élethez kell. Csak annyira messze van, hogy sosem jutunk el oda és sosem tudjuk ezt meg.
A másik, hogy én a kis emberi elmémmel képtelen vagyok felfogni, hogy valami végtelen, sosincs vége.
Ti mit gondoltok erről az egészről? Gondolkoztatok már ezen? Mi a ti elképzelésetek?
Kösz utolsó,elírás.Én is csak most nézem mit írtam.:D
Különben amellett hogy a te javításod is helyes (ha anaerobot írok akkor is jó),én eredetileg archeát akartam írni.
Az archeobaktériumok közt nagy csoport az anaerob baktériumok csoportja.De sok más extremofil (extrémtermofilok,acidofilok,halofilok stb.) baktériumtörzs is idetartozik.Szóval eredetileg archeobaktérium lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!