Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérésem, hogy Irodalomból kaptunk egy feladatot, hogy az Oidipusz király (Szophoklész) ban kell keresni Isteneket és hogy mit csináltak benne.A kérésem, az hogy valaki le tudná nekem írni, hogy milyen istenek jelentek meg a műben és, hjogy mit csináltak? Köszönöm szépen?2013. nov. 18. 15:35
1/7 Girgoy válasza:
Szerintem Szophoklész ezt már leírta Neked.
3/7 A kérdező kommentje:
Ezzel nem segítetek, légyszíves le tudnátok nekem írni?
2013. nov. 18. 16:00
5/7 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm! :)
2013. nov. 18. 16:06
6/7 anonim válasza:
Kiírtam neked a lenti fordításból az istenek, emberek és mitikus szörnyek neveit (az első említésük sorrendjében):
Oedipus
Iokasté
Kadmos
Zeusz
Pallas
Hádés
Menoikeus
Kreon
Phoebus
Apolló
Szfinx
Paean
Athéna
Artemis
Amphitrité
Bacchus
Láios
Labdakos
Pytho
Polydóros
Agénór
Diké
Tiresias
Loxias
Polybos
Meropé
Pán
Hélios
Már csak annyi a dolgod - ha már elolvasni nem akarod a művet -, hogy kikeresgéled közülük az isteneket, majd utána rá tudsz keresni az oldalon a nevekre, hogy megtaláld, hogy mit cselekedtek.
7/7 A kérdező kommentje:
Isten vagy! :))
2013. nov. 21. 14:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!