Sztálin vagy Hitler volt a gonoszabb?
Nem álkérdés :D
Egyszerűen kíváncsi vagyok, melyikük tett több embertelen, értelmet dolgot. Ennek a mértékére használnám a gonosz szócskát mint mértékegységet :D
Most vesszük a bolsevik oroszokat törin, és volt egy videó, hogy miket csinált Sztálin. Kivégezte a hadifoglyokat, megölte azokat a katonákat, mint hazaárulókat, akik a német túlerővel nem szálltak szembe. Tehát kvázi mindenféleképpen meghaltak.. Ez szerintem elég durva.
Hitlert még nem vettük. Mármint vettük még 8.-ba de arra nem emlékszem már :D
"Egyszerűen kíváncsi vagyok, melyikük tett több embertelen, értelmet dolgot."
Értelmetlen dolog nincs, legfeljebb nem elég élénk fantázia ahhoz, hogy megfelelő ideológiával tudja alátámasztani ;)
Mindkét diktátor legyártotta a kellő ideológiát a tetteihez, így az ő szemszögükből nem volt értelmetlen az a sok halál, amit okoztak.
"Ennek a mértékére használnám a gonosz szócskát mint mértékegységet :D"
A "gonosz" szó minőségjelző, nem mértékegység :) De ha számszerűsíteni tudod egzakt és objektív módon a gonoszságot, akkor kitalálhatsz hozzá mértékegységet.
"megölte azokat a katonákat, mint hazaárulókat, akik a német túlerővel nem szálltak szembe. Tehát kvázi mindenféleképpen meghaltak.. Ez szerintem elég durva."
A háború és a terror már csak ilyen műfaj...
Köszönöm, hogy kielemezted amit írtam. Nem látom értelmét.
A kérdés nem ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!