Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Sztálin vagy Hitler volt a...

Sztálin vagy Hitler volt a gonoszabb?

Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 13:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ron Werber mindegyiket üti.
2013. nov. 12. 17:01
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem álkérdés :D

Egyszerűen kíváncsi vagyok, melyikük tett több embertelen, értelmet dolgot. Ennek a mértékére használnám a gonosz szócskát mint mértékegységet :D

Most vesszük a bolsevik oroszokat törin, és volt egy videó, hogy miket csinált Sztálin. Kivégezte a hadifoglyokat, megölte azokat a katonákat, mint hazaárulókat, akik a német túlerővel nem szálltak szembe. Tehát kvázi mindenféleképpen meghaltak.. Ez szerintem elég durva.

Hitlert még nem vettük. Mármint vettük még 8.-ba de arra nem emlékszem már :D

2013. nov. 12. 17:46
 13/14 anonim ***** válasza:
56%

"Egyszerűen kíváncsi vagyok, melyikük tett több embertelen, értelmet dolgot."

Értelmetlen dolog nincs, legfeljebb nem elég élénk fantázia ahhoz, hogy megfelelő ideológiával tudja alátámasztani ;)

Mindkét diktátor legyártotta a kellő ideológiát a tetteihez, így az ő szemszögükből nem volt értelmetlen az a sok halál, amit okoztak.

"Ennek a mértékére használnám a gonosz szócskát mint mértékegységet :D"

A "gonosz" szó minőségjelző, nem mértékegység :) De ha számszerűsíteni tudod egzakt és objektív módon a gonoszságot, akkor kitalálhatsz hozzá mértékegységet.

"megölte azokat a katonákat, mint hazaárulókat, akik a német túlerővel nem szálltak szembe. Tehát kvázi mindenféleképpen meghaltak.. Ez szerintem elég durva."

A háború és a terror már csak ilyen műfaj...

2013. nov. 12. 20:03
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy kielemezted amit írtam. Nem látom értelmét.

A kérdés nem ez volt.

2013. nov. 13. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!