Van ilyen hogy öngyulladás- vagy azért mert valaki sok töményt fogyaszt akkor meggyulladhat benne.
Vagy amit még nem értenek elszenesedik valakinek egy- vagy több végtagja. De ez addig nem igen értik mitől lehet.
Most elmagyarázom!! -- az emberi testben két energia hálózat van az egyiket az idegszálak alkotják amely szigetelt vezeték ebben futkos egy pozitív töltésű energia és hordozza az információt.
A másik energia hálózat negatív töltésű és szabadon, vezeték NÉLKÜL hálózza be a testet. Na már mot, ha valakinek az idegszálainak a szigetelése tönkre megy, akkor a pozitív töltésű energia kiégeti az idegszála, érintkezik a másik negatív töltésű energia hálózattal és kisül- szép lassan elszenesednek a végtagok. A Testben azért nem történik meg, mert ott több a víz.
Vagy is a spontán égés csak elszenesedése a végtagoknak. az illető úgy hal meg, hogy nem is érez belőle semmit.
Mivel ha igaz is a dolog, a konkrét jól-rosszul feljegyzett esetekben, akkor is igen csekély a valószínűsége, hogy valaki csak úgy meggyulladjon, másrészt ennek a empirikus bizonyítása mellett (hála a környezetvédőknek) etikai elveibe is ütközik az embernek, hogy bármilyen gerinces élőlény kínhalálát jegyzetelje le szenvtelenül néhány tudós.
Empirikusan tehát nem lehet bizonyítani, viszont a hiányos dokumentáció miatt, ami egy égő embernél azért eléggé érthető, cáfolni is igen nehéz, hogy spontán, vagyis külső láng nélkül történt volna ilyesmi.
de mivel fizikailag egyik válasz se reális, én azt mondom, ezek szellemvilággal kapcsolatos események, vagyis nem a szokásos törvényszerűségek érvényesek rájuk. Csodák, csak nem pozitív előjellel.
5/ Először is a halál bármely formája nem minősül csodának és semmi köze a szellemvilághoz, mivel szellemvilág eleve nem létezik.
Nem meggyulladhat a test az ilyen eseteknél hanem lassú égés történik-elszenesedés-
Ha egy test meggyullad és lángol azt vagy saját maga okozta vagy mások okozták-- de nem szellem marhaságok.
6# Szellemvilág létezik! Ne becsüld le, mert olyat fogsz tapasztalni amit még álmaidban sem gondolod.
Nem egyszer érintett meg engem is valódi szellem, éreztem a fuvallatot a jelenlétet, konkrétan egy 30 éves nő volt, éjszaka autóvezetés közben is, és a szobámban is. (és itt most nem kopogásokat értek, vagy ijeszgetéseket, hanem spontán megjelenést és súgást, stb.
Soha se becsüld le, azokat a dolgokat amiről fogalmad sincs milyen erők uralják!
"Az igazi harcos, soha nem becsüli le ellenfelét, még akkor sem mikor már legyőzte."
Ha félsz, sokkal rosszabb, a félelem csak úgy győzhető le, ha elfogadod azt a sorsot, hogy Isten veled van, és gondolj Jézusra, mikor félsz bármely helyzetben az arcára, a tekintetére, megfogsz tapasztalni egy olyan erőt, ami hihetetlen, szempillantás alatt fog eltűnni a félelem a tudatodból és újra nyugalom tombol az elmédben és a napi teendők, esetleg a finom étel amit aznap ettél, a szép dolgok fognak eszedbe jutni, hangsúlyozom, a legfélelmetesebb élethelyzet közepette is!
Kedves 7/ azt írtad "megjelenést és súgást,"
Hónak írtad-- én gyermekkorom óta kilépni voltam képes a lelkemmel a testemből-- vagy tisztába vagyok azzal mi is a lélek. 50 éves koromban abba hagytam, mert akkor már túl messzire kalandoztam, és a lélek uralta az életem-- de leállítani ezt a képességet, az sokkal nehezebb volt.
ezért tudom, hogy a lélek nem látható a lélek nem szzól és a holt lélek az első percek után végleg eltávozik. minimum elköszön azoktól akiket szeret-- de nem kallódnak nem ártanak nem ücsörögnek vagy sétafikálnak a valóságunk kézzelfogható terében mert azt nem tehetik meg a Földünk ereje lehúzza ha akarja ha nem akarja-- arra már nincs ideje és nem is születik ilyen gondolata hogy mit kell tennie ahhoz, hogy itt téblábolhasson-- nekem több évbe telt mire rájöttem,- addig viszont egy pillanat és eltűntem a földben barlangokban vagy épp a 10 emelet magasságból az alagsorban kötöttem ki. Csak akkor nem tűntem el ha gyógyított a lelkem vagy valakit nagyon nagyon szerettem és izgatott lelkem megállás nélkül topogott.
Láttad a szellemet? Akkor látod az elektromosságot is, vagy a mágnesességet is, nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!