Van olyan por, amitha meggyújtok, elfüstöl?
Figyelt kérdés
Olyan por, kéne, amitha meggyujtok gyorsan elég, és nagy füst lesz. És olyan kellene, ami nem veszélyes, és tudok venni. Olyasmi, amit ha meggyujtok hirtelen elég, és nagy füst lesz. Amit lehet kapni, és nem veszélyes.2009. nov. 16. 19:04
1/4 anonim válasza:
port nem tudok, de a hagyományos kaucsuk ping-pong labdát ha betekered alufóliába, felül kis fület hagysz neki, ott megfogod, alulról elkezded melegíteni öngyújtóval, amikor elkezd füstölni, eldobod... nagy füst lesz... tűzveszélyes helyen ne játssz vele, egyébként poén...
2/4 A kérdező kommentje:
Ja, ismerem, kösz! De, nekem olyan kéne, mint a filmekben van a ninjáknak, nem tudom tudod-e mire gondolok. Ledobja a földre, és hirtelen villanás, és nagy füst, és eltünik a ninja... Na, ilyet szeretnék készíteni.
2009. nov. 16. 21:48
3/4 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de leginkább nem javaslom a dolgot. Nagyon veszélyes, mert amit te akarsz, az robban. Ígérd meg hogy nem halsz meg, aztán keresd ki itt hogy hogyan készül házilag a két komponensű füst gránát. ha megvan fordított aránnyal dolgozz mint ami ott le van írva, és legyen eszed, egyszerre 8- 10 gramm bőven elég. Tényleg nagyon legyél óvatos, neked is csak két szemed van! Én elbíztam magam:
Egyszer belerobbant a képembe készítés közben úgy 60 gramm, NEM MARADT BŐR A KÉPEMEN!
Iszonyatosan fájt, és három hónapba telt míg végre nem látszott a nyoma. Nem beszélek félre, TÉNYLEG VESZÉLYES. Mindig csak keveset csinálj, és mindig legyen valaki a közelben aki mentőt hiv, tüzet olt.
4/4 anonim válasza:
Azt meg tudni kéne hogy a filmen azt a látszatot keltik amit akarnak.Csak fizikailag meg kémiailag nincs olyan hogy nagyot durran és nagy füst de semmi hatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!